Horoscop 8 iunie 2020. Comunicare deficitară, surprize la locul de muncă și povești spuse pe jumătate

Horoscop 22 aprilie

Horoscop 8 iunie 2020. O zi dificilă din toate punctele de vedere. Vrei să faci multe, îți ies puține. Lasă-le să curgă natural, s-ar putea să-ți fie mai bine.

Horoscop 8 iunie 2020 Berbec
Emoțional ești destul de dezechilibrat astăzi, stai liniștit, o să treacă. Nu-ți face scenarii inutile și nu transforma durerile minore în boli grave. Nu irosi bagajul imens de energie pe care-l ai. Te poate scăpa din multe situații ciudate.

Horoscop 8 iunie 2020 Taur
Apropiații te trădează astăzi, din punct de vedere profesional. Te aprinzi, dar nu este ce trebuie. La final o să descoperi că a fost o simplă eroare de comunicare. Deschide subiectul și vorbește deschis despre el.

Horoscop 8 iunie 2020 Gemeni
Spune deschis ce simți, fie că este pozitiv sau negativ. Nu vreun motiv să ascunzi ceva ce, până la urmă, face parte din ființa ta. Dacă îți este teamă că lumea te percepe ciudat dacă spui lucruri mai puțin comode, stai liniștit. Cine te iubește te place așa cum ești.

Horoscop 8 iunie 2020 Rac
Ai răbdare și învață să negociezi atunci când vine vorba despre persoana dragă. Partenerul tău nu este doar omul care-ți face toate poftele. El este și omul care, uneori, are nevoie de înțelegerea și de susținerea ta.

Horoscop 8 iunie 2020 Leu
Îți este teamă de eșec și te simți extrem de nesigur. Ai încredere în ceea ce simți, confruntă situațiile care îți sunt incomode și doar așa vei obține exact ce-ți dorește și ce-ți face bine.

Horoscop 8 iunie 2020 Fecioară
Încetează să te mai interesezi de ce fac alții ca să le fie bine. Nu îți aduce nimic productiv în viață treaba asta. Ai răbdare și învață să simți acele lucruri utile pentru tine.

Horoscop 8 iunie 2020 Balanță
Farmecul tău înnăscut o să-i cucerească și astăzi pe cei din jurul tău. Știi care-ți sunt puterile și ai face bine să te folosești de ele. Până la urmă faci o bucurie celor din jurul tău. Un motiv suficient, așa-i?

Horoscop 8 iunie 2020 Scorpion
Nu-ți mai face griji pentru orice și nu mai pune carul înaintea boilor. Lasă lucrurile să curgă și crede-mă că vor veni toate cele îți sunt utile. Dacă nu mai ai energie, ia o pauză. O să vezi situația cu alți ochi.

Horoscop 8 iunie 2020 Săgetător
Încearcă să taci cât mai mult astăzi. Este fix ce ai nevoie să faci. Tăcut și distanțat. Astrele văd că ai putea să faci greșeli grave dacă nu stai în banca ta, cel puțin pentru câteva zile.

Horoscop 8 iunie 2020 Capricorn
Te surprinde comportamentul pe care-l au superiorii cu tine. O să primești o promovare. Știu, sună ciudat, dar chiar așa este. Ar trebui să te bucuri și să spui DA pe loc. Greu de întâlnești cu o astfel de oportunitate.

Horoscop 8 iunie 2020 Vărsător
Astăzi cauți puțină liniște pe care, crede-mă pe cuvânt că n-ai s-o găsești. Acasă te „calcă' prietenii, la birou colegii nu-ți dau pace. Parcă au și uitat că este zi liberă. Bucură-te de prezenta lor, oricum n-ai cum să scapi.

Horoscop 8 iunie 2020 Pești
Cariera ta nu vrea pur și simplu să înflorească. Îți dorești să faci mai multe, dar parcă îți ies și mai puține. Regândește situația. Poate e vreo eroare de procedură pe acolo pe care îți este greu să o sesizezi.

Credit foto: Revista Avantaje

DOSAR SPECIAL Mari voci ale muzicii lăutărești: Ileana Sărăroiu, o moarte îmbrăcată în mistere

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop