Horoscop 8 decembrie, excese și abuzuri, o zodie este pe un butoi de pulbere

Horoscop 8 decembrie: astăzi ni se deschide o fereastră spre viitor.

BERBEC

Mici dezechilibre în plan intim, probabil în familie. Nu vă simțiți în largul vostru, s-ar putea să vă critice cineva. Dar această critică este argumentată, nu sunt răutăți inutile, învățați ceva de aici. Este util și just chiar dacă nu vă place.

TAUR

Dispute, tensiuni, păreri diferite… Credeți că dreptatea e la voi, nu vă lăsați și mergeți până în pânzele albe pentru argumentele voastre. Sunteți fermi pe poziții, credeți cu tărie în ceea ce spuneți.

GEMENI

Sunteți într-un blocaj care vă cere să schimbați optica, vi se pare că vă învârtiți în cerc. Nu sunteți de acord cu părerile cuiva. Nu acceptați sfaturile nimănui, cineva insistă să vă demonstreze continuu că are dreptate.

RAC

Este o zi cam neplăcută, Luna se întâlnește cu Saturn într-un sector negativ, în casa pedepselor, a finalurilor. Se echilibrează niște balanțe pentru o greșeală pe care ați făcut-o cândva. Nu se întâmplă nimic dezastruos, este mai mult o lecție karmică.

LEU

Laudele ascund lucruri neplăcute. Vorbele frumoase nu sunt ceea ce par a fi. Intrați într-o capcană, nu vedeți pericolul, este mai mult o ispită, vă ia ochii… Din păcate sunt minciuni și vorbe-n vânt. Aventura nu va fi decât o amăgire.

FECIOARA

Cineva nu vă lasă să continuați. Vă scoate din minți faptul că sunteți nedreptățiți. Poate această persoană are dreptate, v-ați gândit? Poate că nu e tocmai bine ce faceți… Ascultați de sfatul acestei persoane, s-ar putea să nu greșească.

BALANȚĂ

Trebuie să fiți atenți să nu fiți păcăliți. Există riscul să vă aruncați într-o iluzie de natură sentimentală. Investiția voastră de pasiune și dorință nu este tocmai de bun augur. Nu dați bani, nu semnați nimic. Astăzi totul este o himeră. Este multă minciună.

SCORPION

Sunteți în fața unui final, s-ar putea să fie chiar o relație. Se termină o poveste. Vă rămân niște doruri și nostalgii, nu va fi foarte ușor. Sunteți încă foarte legați de această poveste. Râmân niște sentimente.

SĂGETĂTOR

Un eveniment marcant emoționant, foarte posibil să fiți puși în fața unor decizii. Trebuie să alegeți între două relații, două direcții, două prietenii. Sunt două căi. Cineva va pierde, cineva va suferi.

CAPRICORN

O poveste față în față din care ieșiți câștigători, sunteți ales dintre mai mulți. Vi se oferă o șansă, o ocazie de a vă remarca. Sunteți susținuți și protejați.

VĂRSĂTOR

Vă simțiți chemat la raport, ca și cum trebuie să dați socoteală, simțiți angoasă. Din fericire reușiți să vă controlați emoțiile. Munca voastră este corectă iar confruntarea va fi inutilă.

PEȘTI

Un moment ciudat. Vă e frică de ceva, aveți o premoniție, ca și cum ceva urmează să se întâmple. Sunteți prudent și nesigur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop