Horoscop 2022: va fi cel mai bun an pentru aceste zodii, după 12 ani de zbateri

Horoscop 2022: va fi un an excelent pentru câteva zodii. Dintre toate se remarcă Peștii și Leii cu aspecte pozitive pe toate planurile. Pentru Gemeni dragostea trece pe plaul doi cariera fiind centrul de interes iar Taurii își schimbă complet viața.

PEȘTI

PEȘTI 2022

Horoscop 2022: Acesta va fi un an de referință pentru tine, unul de care îți vei aminti pentru totdeauna ca fiind plin de surprize, datorită unei multitudini de aspecte care îți sporesc șansele de a reuși în fiecare domeniu al vieții tale. Sunteți pe punctul de a intra în cel mai bun an financiar din deceniu – posibil din întreaga viață. Acum vin prea multe oportunități de carieră de care poți să profiti deodată, așa că va trebui să faci o selecție și să fii pretențios: accepți sau riști. Activitățile în care intri în acest an pot plăti probabil datoriile acumulate în ultimii ani. Chiar și sănătatea ta se va îmbunătăți și, până la sfârșitul anului, te vei simți mai puternic decât atunci când ai început.
Cea mai bună zi pentru a găsi dragostea sau pentru a cumpăra lucruri noi în casă sau în garderobă va fi 30 aprilie, deoarece în acea zi, Jupiter și Venus se vor întâlni pentru prima dată în zodia ta din ultimul deceniu. Dacă sunteți deja într-un cuplu vă veți concentra atenția unul asupra celuilalt – acordarea deplină a atenției cuiva este unul dintre cele mai sincere cadouri pe care le puteți oferi. Aveți un an destul de strălucitor în 2022, dragi Pești. În timp ce viața amoroasă nu va fi deloc neglijată, te vei descurca incredibil de bine și în carieră, iar veniturile tale vor reflecta statutul tău în creștere.

LEU

2022 LEU

Horoscop 2022: Anul care vine ar putea aduce o explozie financiară. În 2022, Jupiter va fi în Pești, în a opta casă a banilor. Așadar începând cu 29 decembrie 2021 până pe 10 mai 2022 — pentru prima dată în 12 ani — șansele să câștigați niște bani în plus sunt imense. Acest lucru este valabil mai ales în săptămânile după Luna Nouă din 2 martie, marcând o lună deosebit de esențială pentru câștigurile financiare. Când vine vorba de dragoste, veți străluci abia la finalul anului 2022 începând cu superba Lună Nouă de pe 23 noiembrie, care se va afla în cea de-a cincea casă a iubirii adevărate, iar zilele care vor urma după Luna Luna din noiembrie vor fi fabuloase. Soarele, Venus și Mercur vor fi adunate acolo, în timp ce Marte se va afla în Gemeni, în a unsprezecea casă a prietenilor influenți până în ianuarie 2023. A spune că veți avea o viață socială activă este un eufemism.
În anul 2022, Leii pare că vor schimba macazul. Din punct de vedere financiar va fi un an la superlativ, cu progrese în carieră și cu șanse deosebite. Căldura prietenilor îi va înconjura, iar Cupidon s-ar putea să trimită mica sa flotă de îngeri în august și septembrie și din nou pe măsură ce te apropii de Crăciun. Nu ești încă entuziasmat? Ar trebui să fii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop