Horoscop 6 octombrie 2020. O zodie pusă la zid pe nedrept

Horoscop 6 octombrie 2020. O zodie pusă la zid pe nedrept

Horoscop 6 octombrie 2020. O zodie pusă la zid pe nedrept:

Horoscop 6 octombrie. BERBEC

În mod evident treci printr-o perioadă în care te răscolesc o mulțime de lucruri. Nu va fi o săptămână cu evenimente nemaipomenite, de fiecare nativ în parte depinde cum va ști să treacă cu bine peste atacurile din jur.

Horoscop 6 octombrie. TAUR

Limitează deplasările, începând de astăzi, gândește-te foarte bine să te stabilești într-un loc sigur și să te calmezi. Transformă fiecare moment în ceva cu totul special.

Horoscop 6 octombrie. GEMENI

Nu toți oamenii sunt drăguți și cooperanți. Învață să le faci față tuturor cu răbdare și diplomație. Dacă te știi un om sensibil nu intra în discuții contradictorii.

Horoscop 6 octombrie. RAC

Ești o persoană pe care mulți ar dori-o în preajmă. Cumpătarea ta și bunul simț atrag oamenii din jur pentru că se simt bine în prezența ta.

Horoscop 6 octombrie. LEU

Fii foarte atent(ă) la semnele pe care ți le dă astăzi universul. Dacă ești pe poziție s-ar putea să ai numai de câștigat.

Horoscop 6 octombrie. FECIOARA

Ai aglomerat multe activități astăzi, crezând că le poți face pe toate. Te supra-aglomerezi iar acest lucru lasă urmări în psihicul tău. Nu-ți face nimeni statuie.

Horoscop 6 octombrie. BALANȚĂ

Nu mai visa cai verzi pe pereți că nu e nimic acolo! Trezește-te la realitate și ia viața în piept. Ești suficient de puternic(ă) să le faci față tuturor.

Horoscop 6 octombrie. SCORPION

Din dorința ta de a face lucrurile cât mai repede și cât mai bine, scapi din vedere faptul că poți răni persoanele din jur care așteaptă atenția ta. E bine să fii un om serios și dedicat dar nu-i sacrifica pe alții.

Horoscop 6 octombrie. SĂGETĂTOR

În viața ta calmă și liniștită apare o furtună care îți va da totul peste cap. Noroc că nu durează foarte mult acest iureș, pentru că nu sunteți obișnuiți cu haosul.

Horoscop 6 octombrie. CAPRICORN

În ultima perioadă nu dormi atât de bine, nu-i așa? Sau ai coșmaruri și vise mai puțin plăcute. Acumulezi peste zi o seamă de energii negative care au repercusiuni în timpul nopții.

Horoscop 6 octombrie. VĂRSĂTOR

Ți s-au înecat toate corăbiile, ești negativist(ă) și vezi totul în negru. Doar voi înșivă puteți ieși din această situație, nu așteptați ca cineva să vă salveze.

Horoscop 6 octombrie. PEȘTI

Nu înaintezi deloc cu proiectele tale, ai rămas pe loc pentru că te-ai blocat în niște clișee de gândire. Tu ești propriul tău dușman dar sunt în jur câteva persoane care te acuză de dragul acuzării.

Foto; 123rf

horoscop

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop