Horoscop 6 octombrie 2020. O zodie pusă la zid pe nedrept

Horoscop 6 octombrie 2020. O zodie pusă la zid pe nedrept:

Horoscop 6 octombrie. BERBEC

În mod evident treci printr-o perioadă în care te răscolesc o mulțime de lucruri. Nu va fi o săptămână cu evenimente nemaipomenite, de fiecare nativ în parte depinde cum va ști să treacă cu bine peste atacurile din jur.

Horoscop 6 octombrie. TAUR

Limitează deplasările, începând de astăzi, gândește-te foarte bine să te stabilești într-un loc sigur și să te calmezi. Transformă fiecare moment în ceva cu totul special.

Horoscop 6 octombrie. GEMENI

Nu toți oamenii sunt drăguți și cooperanți. Învață să le faci față tuturor cu răbdare și diplomație. Dacă te știi un om sensibil nu intra în discuții contradictorii.

Horoscop 6 octombrie. RAC

Ești o persoană pe care mulți ar dori-o în preajmă. Cumpătarea ta și bunul simț atrag oamenii din jur pentru că se simt bine în prezența ta.

Horoscop 6 octombrie. LEU

Fii foarte atent(ă) la semnele pe care ți le dă astăzi universul. Dacă ești pe poziție s-ar putea să ai numai de câștigat.

Horoscop 6 octombrie. FECIOARA

Ai aglomerat multe activități astăzi, crezând că le poți face pe toate. Te supra-aglomerezi iar acest lucru lasă urmări în psihicul tău. Nu-ți face nimeni statuie.

Horoscop 6 octombrie. BALANȚĂ

Nu mai visa cai verzi pe pereți că nu e nimic acolo! Trezește-te la realitate și ia viața în piept. Ești suficient de puternic(ă) să le faci față tuturor.

Horoscop 6 octombrie. SCORPION

Din dorința ta de a face lucrurile cât mai repede și cât mai bine, scapi din vedere faptul că poți răni persoanele din jur care așteaptă atenția ta. E bine să fii un om serios și dedicat dar nu-i sacrifica pe alții.

Horoscop 6 octombrie. SĂGETĂTOR

În viața ta calmă și liniștită apare o furtună care îți va da totul peste cap. Noroc că nu durează foarte mult acest iureș, pentru că nu sunteți obișnuiți cu haosul.

Horoscop 6 octombrie. CAPRICORN

În ultima perioadă nu dormi atât de bine, nu-i așa? Sau ai coșmaruri și vise mai puțin plăcute. Acumulezi peste zi o seamă de energii negative care au repercusiuni în timpul nopții.

Horoscop 6 octombrie. VĂRSĂTOR

Ți s-au înecat toate corăbiile, ești negativist(ă) și vezi totul în negru. Doar voi înșivă puteți ieși din această situație, nu așteptați ca cineva să vă salveze.

Horoscop 6 octombrie. PEȘTI

Nu înaintezi deloc cu proiectele tale, ai rămas pe loc pentru că te-ai blocat în niște clișee de gândire. Tu ești propriul tău dușman dar sunt în jur câteva persoane care te acuză de dragul acuzării.

Foto; 123rf

horoscop

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop