Horoscop 7 mai 2020. O zi care stă sub semnul intuiției și al neatenției la detalii

Horoscop 21 aprilie

7 mai 2020. O zi interesantă în care intuiția pare să fie pe primul plan. Un minus important vine la capitolul atenție la detalii pentru toate zodiile, dar asta nu înseamnă că nu poți să faci Rai din ce Ai.

Horoscop Berbec

Ascultă-ți intuiția, astăzi, și sfaturile unei rude apropiate. S-ar putea să ai ceva probleme cu banii, dar e trecător. Stai calm și departe de conflicte.

Horoscop Taur

Ceva neliniște în zona jobului. Parca ți-ai mai lua niște task-uri, deși știi clar că nu mai ai energie și nici timp. Nu te întinde mai mult decât te ține plapuma. Vezi clar care-ți sunt prioritățile.

Horoscop Gemeni

Planurile îți sunt date peste tot de la primele ore ale dimineții, iar asta te face să nu-ți respecți programul astăzi. În plus, lasă deoparte planurile de business. Ai de gând să investești într-o afacere, dar astrele spun că nu-i profitabil să faci asta. Așteaptă și bucură-te de căldura familiei.

Horoscop Rac

Știm că ești ambițios, însă astrele te sfătuiesc să o lași mai moale zilele acestea. Vrei tu să faci multe, dar nu e încă vremea. Mai ales că dacă stai să te gândești bine, nici nu ești prea inspirat. Așadar, stai pe pace și bucură-te de liniște.

Horoscop Leu

Ce-i cu toate grijile acestea în gândurile tale? N-ai niciun motiv. Ești norocos și pe plan profesional, dar și pe plan personal. Nu mai căuta nod în papură celor din jurul tău, odihnește-te mai mult și lasă irascibilitatea deoparte.

Horoscop Fecioara

Dimineața e puțin cam… dificilă. Te pornești mai greu astăzi, dar nu-i nicio problemă. Împacă-te cu această situație și vibe-ul bun o să vină încet, încet. Este temporar… A… bea mai multă apă, să nu fie și vreo deshidratare pe acolo.

Horoscop Balanță

Situația amoroasă te cam dă peste cap. Ai ceva neliniște în zona aceasta, iar asta te cam confuzează. Stai de vorba cu un prieten, spune-i ce te macină, astfel eviți o ceartă în familie.

Horoscop Scorpion

Oamenii dragi încearcă să te ajute astăzi. Acceptă-le ajutorul și o să-ți iei multe poveri de pe umeri. Nu te panica dacă ți se va anula o călătorie de afaceri, o să se întâmpla atunci când va fi momentul.

Horoscop Săgetător

Ai zbârcit-o la birou și asta te cam macină. Se mai întâmplă lucruri de genul acesta, așa că nu o lua personal. Temperează-ți nervii și amână orice discuție legată de zona afacerilor.

Horoscop Capricorn

Confuz și pus pe… gafe mari. Focus pe cele mai urgente task-uri, astăzi, și o să scapi basma curată de această zi. Mai important de atât, nu sta de vorbă cu niciun prieten, s-ar putea să-l dezamăgești.

Horoscop Vărsător

Calm și nu mai căuta nod în papură. Astăzi nu ești deloc atent la detalii, așa că tot ce ți se pare greșit la cel din fața ta, de fapt, este greșeala ta.

Horoscop Pești

Evită activitățile care necesită efort intelectual și atenție. Pune-ți în program mai multe ore de odihnă decât de muncă și o să fie foarte bine. Zi minunată îți doresc!

Horoscop mai 2020. Trei zodii care atrag banii ca un magnet în această lună

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop