Horoscop 4 decembrie. Zodia care este supusă unui şantaj emoţional

horoscop 4 decembrie

Horoscop 4 decembrie. Astrele se joacă, astăzi, mai mult decât de obicei cu emoțiile și trăirilor nativilor. Mulți dintre ei vor trece rapid de la bucurie la tristețe, de la o stare de calm la una de agitație, de la satisfacție la regret, de la indiferență la rușine. Nativii dintr-o zodie vor fi supuși unui șantaj emoțional din partea cuiva apropiat.

BERBEC

Aveți, azi, șansa de a reînvia pasiunea în cuplu. Pentru asta, este nevoie să vă dedicați o mare parte din timp partenerului de viață și activităților în doi. Nativii care nu au în prezent o relație pot avea parte de o aventură, o cucerire, însă sfatul nostru este să nu puneți prea mult suflet și să nu vă lăsați impresionați de vorbe frumoase.

TAUR

Amabili, distractivi și cu multă poftă de viață, îi veți cuceri cu energia voastră pe toți cei cu care veți relaționa pe parcursul zilei. Orice alegeți să faceți, vă veți simți excelent și toată lumea vă va privi cu admirație, prietenie și dragoste.

GEMENI

Aveți mare nevoie să fiți ajutat, dar nu vă vine să cereți nimănui nicio favoare. O persoană apropiată își dă seama prin ce treceți și ia atitudine. Dacă tot nu cereți ajutorul, măcar nu-l respingeți pe cel care vă vine pe tavă.

RAC

Primiți, azi, o ofertă foarte tentantă de job. O persoană care are conexiuni profesionale bune este interesat de voi, și asta datorită performanțelor pe care le-ați bifat în ultima perioadă. Este vorba despre un job bine remunerat, dar și responsabilitățile și provocările vor fi direct proporționale cu salariul.

LEU

Azi, simțiți nevoia să vă retrageți în liniște și să meditați la situațiile recente prin care ați trecut sau, în alte cazuri, să analizați un eveniment important care urmează să se petreacă în viețile voastre. Starea generală predominantă este de interiorizare și gânduri profunde.

FECIOARĂ

De la o zi la alta adunați tot mai multe sarcini pentru că nu ați învățat să spuneți nu și să nu acceptați tot ce vi se cere. Astăzi este momentul să puneți piciorul în prag și să le comunicați celor care vor prea multe de la voi că v-ați atins limitele.

BALANȚĂ

Cineva consideră că are multe de învățat de la voi și, drept urmare, va găsi de cuviință să fie umbra voastră. Ajutați-l atât cât considerați de cuviință, dar respectați-vă și spațiul personal. Nu trebuie să permiteți nimănui să vi-l încalce.

SCORPION

Cineva încearcă să vă influențeze să faceți o alegere pe care nu prea simțiți s-o faceți. sfatul nostru este să vă ascultați intuiția, să faceți exact ceea ce vă dictează ea, și nu ceea ce vor cei din jur. Faceți întotdeauna ceea ce este bine pentru voi, abia apoi pentru alții. Nu uitați că voi sunteți cele mai importante persoane din viața voastră.

SĂGETĂTOR

Azi, sunteți ocupați, fie cu sarcini de serviciu, fie cu lucruri pe care trebuie să le rezolvați în viața personală. Cei mai norocoși dintre voi sunt cei care au relații, deoarece partenerii de cuplu le vor oferi tot sprijinul de care au nevoie.

VĂRSĂTOR

O persoană foarte apropiată (poate fi vorba chiar despre partenerul de viață) vrea cu orice preț să obțină ceva de la voi, iar pentru asta nu face rabat de la nimic. Nici măcar de la a se juca cu sentimentele și cu emoțiile voastre. Sunteți pe cale să vă lăsați manipulați emoțional. Vă recomandm să vă țineți tare pe poziție. Dacă simțiți că nu rezonați cu cererea respectivei persoane, nu cedați! Nu-i permiteți să se joace cu emoțiile voastre. Încheiați orice discuție cu acea persoană, oricât de mult ați ține la ea. Oamenii care țin cu adevărat la noi nu ne manipulează niciodată, nu uitați asta.

CAPRICORN

Azi, simțiți că nici timp de respirat nu mai aveți. Aveți multe obligații de îndeplinit, dar priviți, totuși, partea bună. Nu este vorba despre muncă, ci despre întâlniri cu prietenii și invitații la petrecere. Ar fi bine să le onorați, veți avea șansa să cunoașteți oameni deosebiți, pe al căror sprijin ați putea conta la un moment dat.

PEȘTI 

Azi se va întâmpla ceva care vă va trimite în trecut. Este vorba despre un incident pe care l-ați fi vrut uitat, dar iată că încă vă afectează. Din cauza acestui eveniment neplăcut, veți trece aproape fără să vă dați seama de la o stare de bucurie la una de tristețe. Bine ar fi să nu puneți prea mult la suflet, oricum trecutul nu-l mai puteți schimba.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop