Horoscop 6 mai 2022, o zi la limita hazardului, surprize din toate părțile

Horoscop 6 mai 2022, o zi interesantă, orice se poate întâmpla, planuri date peste cap, surprize din toate părțile.

BERBEC

Neprevăzutul își lasă amprenta fix acolo unde nu vă așteptați. Veți vedea altă cale, altă situație, s-ar putea să se schimbe ceva în bine. La alții pot apărea fisuri în stima de sine. Ceea ce mergea bine, astăzi se strică.

TAUR

Stați pe un butoi cu pulbere, este o zi imprevizibilă. Se schimbă atitudinea voastră vizavi de o relație, veți vedea totul într-o lumină nouă.

GEMENI

Aveți o stare ciudată, vă e frică de ceva, treceți printr-o situație specială, vă simțiți presat, nesiguri, nu vreți să greșiți. Nu vreți să riscați nimic, chiar dacă nu vă place ceea ce trăiți. Vă e frică de schimbări.

RAC

Soarele și Uranus pentru voi vă aduce un nou vis. Faceți un plan măreț, legat de schimbare, de eliberare. Prindeți un curaj nebun de a ieși din zona de confort. Faceți ceva ce nu ați făcut înainte.

LEU

Este un apogeu, aveți succes și reușită în ceea ce v-ați propus. Sunteți spontan, proftați de o ocazie, ceva vă iese foarte bine. Vă puteți remarca și afirma. Atrageți atenția asupra voastră.

FECIOARA

Ideile voastre de astăzi sunt foarte bune, ieșiți în evidență, sunteți împotriva curentului, așa cum nu sunteți de regulă. Este o abatere de la obișnuit, o să surprindeți cu atitudinea voastră.

BALANȚA

Multă prudență, astăzi este o zi cu mult risc. Aveți griji cu cine vă certați. Nu puteți gestiona confictele, deci nu vă aruncați în discuții neprevăzute.

SCORPION

Este o scânteie de ceartă în viața voastră, voi stăteați pe un butoi de pulbere. Cineva din jur vă arată o față pe care până acum nu ați văzut-o. Totul e pe dos, se pot schimba prietenii.

SĂGETĂTOR

Vreți să schimbați niște reguli în viața voastră, vreți să învățați ceva nou, vă înscrieți la un curs, vă aflați la o răscruce de a schimba ceva.

CAPRICORN

Surprize în plan sentimental. Nu e o surpriză plăcută, e mai mult o lecție cu o probă de încercare. Interveniți acolo unde ceilalți nu fac nimic.

VĂRSĂTOR

Ceva se întâmplă în mediul vostru casnic, o întâlnire neașteptată, un mic accident casnic, neprevăzut. Aparatură electrică se strică. Atenție cum umblați cu instrumentele…

PEȘTI

Noi motive de bucurie, sunteți apreciați, petreceți seara cu cineva drag. Vin vești bune, ca de sărbătoare, cu motive de petrecere.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop