Horoscop 3 mai 2022: curaj și voință pentru a schimba lucrurile

Horoscop 3 mai 2022, Venus în Berbec ne dă energie și voință de a schimba lucrurile care nu mergeau foarte bine.

BERBEC

Până prin octombrie veți fi plini de entuziasm. Sunteți vedetele acestei perioade, aveți succes și tot ce vă propuneți vă iese, sunteți puși foarte bine în valoare. E posibil să aveți noroc pe mai multe planuri. Vin aprecieri profesionale. Trebuie să aveți foarte multă încredere în voi.

TAUR

Stagnați, aveți un moment de pauză, ați trecut printr-o perioadă foarte agitată, aveți o stare perpetuă de somn, simțiți nevoia de liniște. Sunteți obosiți.

GEMENI

Atenție cu cine intrați în legătură astăzi, nu credeți tot ce auziți, nu vă încredeți în promisiuni, sunt vorbe goale. Evitați dezamăgirile și nu vă bazați pe ce promite cineva, nu credeți ce vi se spune.

RAC

Este o zi plină de energie, aveți ambiție și voință. Cei din jur nu vor ține pasul cu voi, va fi o discrepanță enormă între voi și ceilalți.

LEU

Sunteți o torță vie, vreți cu tot dinadinsul să arătați cuiva că aveți dreptate. Orgoliul vostru este la cele mai înalte cote, voința voastră este de fier. Vreți să ieșiți victorios din orice dispută.

FECIOARA

Cineva se opune părerilor voastre, se pare că nu aveți un partener bun pentru cursă lungă. Cineva trage la căruță într-o altă direcție. Ați făcut concesii multe pentru această persoană, ați făcut compromisuri. Aveți de-a face cu o persoană rigidă.

BALANȚA

Faceți pereche/parteneriat/cuplu cu cineva care nu face aceleași eforturi. Este un mare dezechilibru. Factorul de echilibru sunteți voi, țineți căruța această mai mult singur. Conducerea și frâiele sunt la voi.

SCORPION

Sunteți bătăios, dornic să vă afirmați, vreți să demonstrați că aveți dreptate. Vă ridicați împotriva cuiva, cu argumente, vreți să convingeți că aveți dreptate.

SĂGETĂTOR

Puneți frână la o anumite activitate, vreți să luați lucrurile mai ușor, este posibil să apară o piedică. Acceptați situația, dar mergeți mai departe în ritmul vostru.

CAPRICORN

Sunteți mulțumiți de ceva ce ați terminat. Acum mai faceți unele retușuri, dar în principiu aveți o satisfacție pentru această realizare. Sunteți cam obosit…

VĂRSĂTOR

Este o zi liniștită, dar e posibil să vină din urmă ceva ce ați pus pe o listă de așteptare. Sunteți într-o stare bună, sunteți mulțumiți, aveți ce vă trebuie. Universul a conspirat și vă ajută.

PEȘTI

Vă reconfigurați viața, o lăsați mai moale, renunțați la sarcini, vă eliberați de griji. În ultima perioadă ați avut multe pe cap, căruța a fost prea greu de dus.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop