Horoscop 6 februarie. Zodia care trăiește emoții intense

horoscop 6 februarie

Horoscop 6 februarie. Bucurie, teamă, furie, tristețe, dezgust sunt tot atâtea emoții care, azi, vor fi resimțite de către nativi mai puternic decât de obicei. Nativii dintr-o zodie, însă, vor simți emoții cu adevărat intense, care îi va scoate o perioadă de pe linia de plutire.

BERBEC

Cei din jurul vostru par să vrea tot timpul ceva de la voi, iar după ce obțin, nu par să fie prea mulțumiți și vă solicită îmbunătățiri. Dacă o țineți toată ziua așa, la un moment dat o să aveți un acces de furie și o să izbucniți urât. Spuneți-le din timp că aveți lucruri mai urgente de făcut, dar că vă veți ocupa cu siguranță și de lucrurile pe care vi le solicită ei puțin mai târziu.

TAUR

Partenerul de viață nu pare să fie în apele lui astăzi și nici nu e foarte dispus să împărtășească cu voi ce-l macină. Cel mai bine este să nu insistați, să aveți răbdare să fie dispus să vorbească. Mâine, poimâine, va fi cu siguranță mai deschis.

GEMENI

Contextul astral al zilei vă aduce un nou început în relațiile de prietenie. Astfel, unii dintre voi s-ar putea împăca cu cei dragi cu care au fost în conflict până acum, în timp ce alții își pot face noi cunoștințe cu care, în timp, să dezvolte o relație de prietenie.

RAC

La locul de muncă vi se solicită punctul de vedere într-o problemă cu care nu v-ați mai confruntat până acum și vă temeți că v-ați putea înșela. Stați liniștiți, nu e un capăt de lume dacă nu furnizați voi soluția, cu atât mai mult cu cât nu aveți experiența necesară. Prezentați-vă cu curaj punctul de vedere. Chiar dacă nu e optim, se poate alege ceva din el.

LEU

Azi, aveți ocazia să vă puneți mai mult în valoare. Deveniți mai sensibili și mai emotivi, dar, totodată, mai energici și mai motivați să vă atingeți scopurile. Este momentul unui nou început, atât în plan personal, cât și profesional.

FECIOARĂ

O persoană pe care o apreciați mult reușește să vă dezamăgească azi când începe să propage bârfe despre un prieten comun. În primă fază, tindeți să plecați urechea la ce vă povestește această persoană, pentru că în ochii voștri avea mare credibilitate până acum. Dar se pare că este momentul să vă reconsiderați atașamentele.

BALANȚĂ

La serviciu, vi se fac niște favoruri, iar voi reușiți să îndepliniți cu calm, răbdare și perseverență sarcinile zilnice. Relația cu colegii și șefii se va îmbunătăți și va sta sub semnul înțelepciunii, toleranței și înțelegerii.

SCORPION

Azi, deveniți mai sensibili și mai înclinați către satisfacerea nevoilor și cerințelor partenerului. Veți petrece clipe frumoase în cuplu și vă veți bucura de înțelegere și sprijin din partea persoanei iubite.

SĂGETĂTOR

Un eveniment cu totul surprinzător se întâmplă azi în viața voastră personală. E ceva ce vă va produce emoții foarte puternice, cel mai probabil pozitive, emoții care vă vor scoate de pe linia de plutire și nu vă vor lăsa să vă mai vedeți de activitățile cotidiene.

CAPRICORN

Contextul astral vă oferă ocazia unui nou început legat de sectorul socio-profesional. Veți reuși să vă puneți mai mult în evidență la locul de muncă, vă veți implica în proiecte noi, de anvergură, dar, totodată, nu este exclusă nici o schimbare a direcției în carieră.

VĂRSĂTOR

Azi, sunteți sfătuiți să nu vă asumați angajamente și responsabilități cărora există riscul să nu le puteți face față. Abordați cu calm și tact orice provocare care vă iese în cale, mai ales dacă este vorba de un context profesional.

PEȘTI

Azi, aveți parte de discuții pe teme legate de salariu, bonusuri și nu este exclus ca dialogurile pe care le purtați să fie marcate de tensiuni. Veți încerca să obțineți un beneficiu material, prin urmare ar fi recomandat să apelați la diplomație în negocieri.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop