Horoscop 5 ianuarie. Zodia care comunică cu dificultate

Horoscop 5 ianuarie. Ziua de azi aduce evenimente neprevăzute pentru nativii din câteva zodii, și dintre cele plăcute, dar și dintre cele mai puțin plăcute, dar și probleme de comunicare.

BERBEC

Nu puteți să acceptați niște răspunsuri, niște idei care vin din partea partenerului de cuplu. Aveți o atitudine reticentă, critică, iar principiile și valorile voastre pot intra în conflict cu dorințele persoanei iubite.

TAUR

Le faceți o propunere unor apropiați, iar aceștia nu sunt peste măsură de încântați de ceea ce le propuneți și nu se feresc să vă demonteze argumentele într-un mod poate prea brutal. Aveți tendința să o luați prea personal și sunteți extrem de dezamăgiți.

GEMENI

V-ați planificat în cele mai mici amănunte ziua de azi, dar planurile vă sunt date peste cap de o invitație din partea unei persoane pe care nu ați mai văzut-o de foarte multă vreme. Revederea vă va aduce mare bucurie și vă va încărca cu multă energie pozitivă.

RAC

Sunteți sfătuiți să acordați mai multă atenție sănătății, contextul zilei nefiindu-vă favorabil. Se pot reactiva afecțiuni mai vehi, așa că vă sfătuim să nu faceți eforturi prea mari azi și mai ales să încercați să nu vă enervați. O zi de relaxare, în care să vă uitați la filme, să mâncați ce aveți poftă, să faceți o baie relaxantă v-ar putea readuce pe linia de plutire.

LEU

Veți fi mai determinați ca niciodată să încheiați un capitol din viața voastră care nu mai corespunde cu ceea ce vă doriți de la viitor. Este vizat, în special, sectorul sentimental. Contextul astral al zilei vă ajută să luați cele mai bune decizii și vă conferă determinarea de care aveți nevoie pentru a face acest pas.

FECIOARĂ

Reușiți, azi, să vă eliberați de niște amintiri nu foarte plăcute. Ați lucrat mult cu voi ca să puteți lăsa în urmă aceste amintiri și să învățați să trăiți prezentul și să vă bucurați de el. Și iată că, în cele din urmă, ieșiți cu fruntea sus din această situație.

BALANȚĂ

Astrele nu sunt favorabile, azi, comunicării, așa că multe dintre cele pe care le ziceți pot fi interpretat greșit. Riscați să vă atrageți antipatii din partea celor cărora le dați prea multe amănunte, în plus, nu găsiți prea multă înțelegere nici la cei cărora le faceți unele propuneri. Amânați conversațiile importante pentru zilele următoare.

SCORPION

Un eveniment neprevăzut vine să vă dea peste cap planurile pe care vi le făcuserăți pentru azi încă de acum o săptămână. Un prieten se află în mare dificultate și are nevoie să-i fiți alături, iar asta presupune prezența voastră fizică lângă el. Dacă veți putea renunța la planurile voastre ca să-i fiți alături, veți avea parte de o mare mulțumire sufletească.

SĂGETĂTOR

Azi, ar trebui să luați o decizie în plan familial, însă nu aveți capacitatea necesară de a face compromisuri și de a cădea de comun acord cu membrii familiei. Riscați să provocați niște conflicte sau să le acutizați pe cele deja existente, așa că ideal ar fi să amânați luarea acelor decizii pentru zilele următoare.

CAPRICORN

Aveți tendința să vă lăsați influențați prea mult de cei care vă critică și să luați totul personal. N-ar fi rău să luați în considerare că oamenii care vă critică pot avea o zi proastă sau pur și simplu nu se simt confortabil și nu rezonează cu propunerile voastre. Chiar nu e cazul să puneți la suflet, nu aveți nevoie de validarea celor din jur pentru a fi o persoană valoroasă.

VĂRSĂTOR

Sunteți sfătuiți să nu cheltuiți mai mulți bani decât este necesar. Tentația de a da banii pe tot felul de lucruri care nu vă sunt necesare în mod urgent este foarte mare, iar în doar câteva ore bugetul pe luna ianuarie ar putea fi serios afectat.

PEȘTI

Nu e cea mai bună zi a voastră, dar nu prea aveți ce face pentru a schimba planurile pentru că nu ține deloc de voi. Azi aveți o mulțime de planuri, însă universul pare că vrea să vă încurce. Stați mult în trafic, persoanele cu care urmează să vă întâlniți se lasă așteptate, iar un eveniment neașteptat vă strică buna-dispoziție.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop