Horoscop 4 ianuarie. O zodie are ghinion în dragoste

Horoscop 4 ianuarie. Ziua de azi este una bine aspectată în sectorul relațional, mai cu seamă al relațiilor de cuplu. Nativii pot avea surprize din partea partenerilor de viață, pot afla lucruri ascunse până acum de aceștia. O zodie are un adevărat ghinion în dragoste.

BERBEC

O întâmplare surprinzătoare se poate petrece azi și vă poate lasă fără replică. E vorba despre o surpriză care nu vă dă timp de gândire sau de reacţie, ci vă cere un răspuns prompt și inspirat. Vestea bună este că veți avea parte de cel mai bun sfat, venit din partea unei persoane de încredere, pentru ca voi să luați decizia adecvată în situaţia de faţă.

TAUR

Luptați să vă eliberați din starea nefastă în care vă scăldați de la o vreme. Voi nu sunteți aşa, nu este cazul să acceptați să vă supuneți orbește în fața acelora care încearcă să vă intimideze.

GEMENI

E o zi în care iubirea atinge cotele maxime: clipe romantice, seri în doi, iubire intensă. Sunteţi răsfăţați de persoana iubită, iar comunicarea dintre voi este mai bună ca niciodată. Dacă există între voi lucruri rămase nelămurite, azi este momentul să le clarificați.

RAC

Apele se tulbură pentru voi, azi, în sectorul sentimental. Soarele nu prea a strălucit pentru voi, în ultima vreme, din acest punct de vedere, iar azi chiar aveți ghinion. O informație pe care partenerul vostru de cuplu v-a ascuns-o iese azi la iveală și vă bulversează complet. Aveți tendința să o negați, refuzați să credeți că omul pe care îl iubiți este capabil de așa ceva, dar în cele din urmă va trebui să-i acceptați greșeala. Ține doar de voi dacă îl iertați sau puneți punct.

LEU

Azi, vedeți viața cu alți ochi. Sunteți, dintr-odată, interesați de poveștile de viață ale unor oameni pe care îi cunoașteți azi și considerați că vă pot fi modele. Prin urmare, căutați să petreceți cât mi mult timp în compania lor.

FECIOARĂ

O problemă de ordin financiar nu vă dă pace de câteva zile, dar astăzi o să reușiți să o scoateți la capăt grație unei soluții pe care v-o dă partenerul de viață. Urmează o perioadă în care lucrurile se vor așeza cât de cât în viața voastră pe plan financiar.

BALANȚĂ

O problemă de ultim moment apărută azi vă dă planurile peste cap. Aveți nevoie de sfatul cuiva experimentat pentru rezolvarea acestei probleme. Nu vă preocupați prea tare. Contextul astral este destul de favorabil rezolvării acesteia.

SCORPION

Dedicați această zi unei călătorii în universul vostru interior. Faceți ceva care să vă relaxeze, plecați pe undeva, întâlniți-vă cu oameni care vă dau energie. Veți vedea că, la sfârșitul acestei zile, psihicul vostru se va elibera de emoţii nedorite.

SĂGETĂTOR

Azi, vă aşteaptă mari bucurii în cuplu. Fie că puneţi la cale un eveniment important, care va ajuta la consolidarea relației, fie că sunteţi chiar în mijlocul unei astfel de eveniment, cu siguranţă veți avea parte de schimbări importante.

CAPRICORN

Păreţi indiferenți, dezinteresați de tot ce este legat de viaţa sentimentală. Dacă partenerul vă cere mai multă implicare iar voi alegeți să staţi pe margine fără să faceţi nimic din ce dorește el, asta ar putea aduce prejudicii relaţiei.

VĂRSĂTOR

Traversați o etapă de conștientizare a propriilor acțiuni și încercați să vă lămuriți niște aspecte din viața voastră. Străduiți-vă să renunțați la atașamentele față de persoane, de lucruri care nu vă aduc niciun beneficiu în evoluție.

PEȘTI

Ajungeţi la un capăt de drum, dar nu e un final previzibil, ci unul neaşteptat, determinat de evenimente de care nu voi sunteți răspunzători. Orice schimbare bruscă de direcţie este posibilă.

Foto: shutetrstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop