Horoscop 4 septembrie 2020. Conflicte și dezbateri pe un ton ridicat

Horoscop 4 septembrie 2020. Conflicte și dezbateri pe un ton ridicat

Horoscop 4 septembrie. Astăzi nu este o zi ușoară pentru nativii născuți în semn de foc. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor întâmpina conflicte și dezbateri pe un ton ridicat.

Horoscop 4 septembrie 2020. BERBEC

Mai ușor cu excesele alimentare, cu criticile aduse celor din jur și cu pesimismul de care nu vreți să vă debarasați. Astăzi fiți precaut cu tot ce se întâmplă în jur.

Horoscop 4 septembrie 2020. TAUR

Spune-i unei persoane în care ai încredere ce te apasă pe suflet ca să te mai eliberezi de tensiunea acumulată. Nu ține în tine toate durerile, atâta timp cât ai persoane dragi care te pot ajuta.

Horoscop 4 septembrie 2020. GEMENI

Astăzi pierzi ceva important. Ziua este sub semnul unui mare minus. Ai mare grijă de acte, de telefon, de chei, de portofel.

Horoscop 4 septembrie 2020. RAC

Analizează chestiunea pe toate părțile înainte să te decizi să renunți. Deciziile importante se iau după zile în șir de dezbateri interioare.

Horoscop 4 septembrie 2020. LEU

Una e să îți dorești ceva cu toată ființa ta și alta e să visezi cai verzi pe pereți, lucruri irealizabile. Coboară cu picioarele pe pământ ca să nu-ți fie rău mai târziu.

Horoscop 4 septembrie 2020. FECIOARĂ

Ești într-o perioadă a vieții tale în care pui totul la îndoială. Relația pe are o ai, siguranța jobului, gândurile tale, judecata, sfaturile primite, planurile de viitor.

Horoscop 4 septembrie 2020. BALANȚA

Nu este atât de simplu să stai tu cu tine de vorbă. S-ar putea să nu-ți pacă ce ai să-ți spui, dar nu poți fugi la nesfârșit de o confruntare directă cu propria ta conștiință.

Horoscop 4 septembrie 2020. SCORPION

Nu mai căuta situațiile conflictuale ca să-ți rezolvi propriile temeri. Vindecarea ta se va întâmpla în timp, ai nevoie de multă rărbdare.

Horoscop 4 septembrie 2020. SĂGETĂTOR

Ar trebui să faci mai multe pentru tine, să începi o cură de slăbire, să ții o dietă bazată pe fructele și legumele toamnei, să dormi mai mult. Să nu te mai cramponezi de micile eșecuri.

Horoscop 4 septembrie 2020. CAPRICORN

Reînnoadă o legătură mai veche cu cineva din trecut. Astăzi apare cineva în viața ta pe care l-ai cunoscut cu mulți ani în urmă.

Horoscop 4 septembrie 2020. VĂRSĂTOR

Te gândești la cineva anume dar nu poți face nimic pentru asta. Unele lucruri trebuie lăsate fix așa cum le duce viața. Destinul fiecăruia va acționa daca este cazul.

Horoscop 4 septembrie 2020. PEȘTI

Consideră că situația pe care o dezbați în forul interior s-a rezolvat de la sine, altfel te chinui inutil. Anxietatea care a pus stăpânire pe tine nu te va părăsi prea curând dacă nu te echilibrezi.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop