Horoscop 4 octombrie 2023, nevoie majoră de siguranță

Horoscop 4 octombrie 2023, avem nevoie de lucruri serioase, clare. Avem nevoie de siguranță. Pierdem și câștigăm ceva.

BERBEC

Aveți o stare de vagă apatie, renunțare, depresie. Din fericire, reușiți să ieșiți și singuri din aceasă stare. Primiți un cârlig din partea cuiva care vă aduce un plus de confort. Cineva simte că nu sunteți ok.

TAUR

Vine un mesaj către voi, ceva important. O aprobare, un act important care așază lucrurile pe un făgaș important. Este ceva ce vă lipsea. Are loc un declic care sună promițător.

GEMENI

Se dărăma ceva pentru a se construi altceva. Aveți nevoie de stabilitate, vreți să răsuflați ușurați, simțiți că e cazul să vă relaxați, sunteți fără benzină în rezervor. Luați o pauză.

RAC

Mergeați umăr la umăr cu cineva, doar că ies la iveală unele aspecte, intuiția vă spune că ceva nu e ok. Fiți mai atenți la ce se întâmplă cu acea persoană.

LEU

O problemă la serviciu, este un impas, vă deranjează, vreți să abandonați. O persoană mai calmă vă susține din spate, vă ajută să nu renunțați. Cu răbdare reușiți să treceți acest hop.

FECIOARA

Sunteți într-o situație delicată, aveți o durere, un regret. Este o amintire care nu vă lasă în pace. Vreți să vă izolați, vă închideți în voi. Poate aveți nevoie de ajutor.

BALANȚA

Astăzi vă simțiți ciudat, sunteți într-un blocaj. Ați pierdut o șansă mare care v-a frustrat, e ca și cum ați pierdut un tren.

SCORPION

Lucrurile stagnează în viața voastră, vreți să grăbiți lucrurile. Voi vreți imediat totul dar problema la care vă concentrați se mișcă greu, s-ar putea să fie o lecție ce primiți acum.

SĂGETĂTOR

Resimțiți un mic blocaj, o ușă închisă care v-a cam demoralizat. În ciuda acestor piedici nu trebuie să renunțați. Nu vă lăsați și insistați.

CAPRICORN

Problemele pe care le aveți nu se pot remedia zilele acestea. Vă gândiți să apelați la o metodă cu care nu sunteți de acord: o minciună, o manipulare. Scopul scuză mijloacele…

VĂRSĂTOR

Intuiția vă spune că a sosit timpul să luați o decizie. Este un caz de urgență. A venit momentul să apelați la cineva pentru care nu credeați că e cazul.

PEȘTI

A sosit timpul să rezolvați o situație care durează de multă vreme. Durează deja de ceva timp, ceva vă spune că nu mai puteți amâna. Dacă nu luați măsuri puteți pierde…

Zodiac chinezesc – Iepurele. Peroadele și principalele caracteristici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop