Horoscop 4 martie. Două zodii în mare impas sentimental

Horoscop-4-martie

Horoscop 4 martie. Două zodii în mare impas sentimental din cauza unor discuții contradictorii între partenerii de sex opus.

Horoscop 4 martie, BERBEC

Ai simțit pe propria piele că ancorarea în trecut nu-ți aduce niciun beneficiu, te ține pe loc în neputința de a lua decizii corecte pentru viața ta. Conștientizezi greșeala, dar mult timp nu ai făcut nimic pentru asta. Luna martie va veni cu un plus de ambiție ca să depășești acest prag.

Horoscop 4 martie, TAUR

Vrei să cheltuiești bani, simți nevoia să-ți cumperi ceva, să te înnoiești cu ceva. Este bine pentru suflet să mai faci câte o investiție în tine, dar nu exagera. O nebunie, din când în când ne este permisă…

Horoscop 4 martie, GEMENI

Este una din cele două zodii care astăzi nu știe exact să exprime ceea ce simte. Nativii gemeni se bazează azi pe spontaneitate și lipsă de trac. Dar se pot pierde în cuvinte inutile…

Horoscop 4 martie, RAC

Dacă un proiect nu a funcționat așa cum ți l-ai imaginat nu înseamnă că e cazul să intri într-o stare anxioasă. Este doar o mică piedică, nu un război pierdut.

Horoscop 4 martie, LEU

Alimentezi o frică sau o fobie fără niciun temei. Rațiunea este cea pe care trebuie să te bazezi și singura care trebuie să te ghideze către eliberare. O armată de terapeuți nu te pot ajuta dacă tu nu pui rațiunea în joc.

Horoscop 4 martie, FECIOARĂ

Sectorul carierei este foarte bine aspectat, ar putea însemna că astăzi ești apreciat și admirat. Nu strică să profiți de joncțiunea astrală și să te faci remarcat de către cine trebuie.

Horoscop 4 martie, BALANȚĂ

Protejează-te de un eventual atac din partea unor așa ziși prieteni. Fii cu ochii în patru astăzi și nu crea premise pentru discuții care nu duc nicăieri.

Horoscop 4 martie, SCORPION

Familia este locul unde îți încarci bateriile. Retrage-te în mijlocul celor dragi ori de câte ori simți că ceva nu funcționează așa cum vrei în viața ta profesională.

Horoscop 4 martie, SĂGETĂTOR

Încearcă și alte cărări nu doar pe cele deja bătătorite de alții. Nu te încăpățâna să faci doar cum vrei tu fără să asculți sfaturile celor din jur, poți pierde lucruri valoroase din ambiție și orgoliu.

Horoscop 4 martie, CAPRICORN

Te bucuri ca un copil de o reușită, de o realizare, oricât de mică. Se pare că ai reușit ceva, ți-a reușit un proiect, ai un motiv de bucurie. Este o zi liniștită.

Horoscop 4 martie, VĂRSĂTOR

Mai am mult până să ajungi acolo unde ai plănuit. Nu renunța și păstrează credința că vei reușit dar cu mult realism. Viața nu este ușoară mai ales când îți stabilești țeluri atât de mari…

Horoscop 4 martie, PEȘTI

Adaptează-te mediului în care lucrezi sau relaționezi. Dacă îți pui singură piedici nu-ți va fi deloc ușor în viitor. Nu ceda la prima critică primită, poate fi o analiză obiectivă nu un simplu capriciu cuiva de a te critica.

foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop