Horoscop 4 iulie. Zodia care va avea de trecut un test de fidelitate

Horoscop 4 iulie

Horoscop 4 iulie. O zi cu multe surprize pentru nativi, multe dintre ele plăcute, dar și unele destul de neplăcute. Unii nativi riscă să fie prinși pe picior greșit și, din acest motiv, să fie sancționați destul de dur.

BERBEC

Partenerul de viață vă reproșează că l-ați neglijat în ultima vreme. Cu siguranță, nici vouă nu vă este străină răceala lui, justificată de altfel. Dacă o să continuați în direcția asta, relația voastră nu o să aibă niciun viitor.

TAUR

Un coleg de serviciu este suficient de nemulțumit de lucrurile care se întâmplă la locul de muncă, astfel încât le caută nod în papură tuturor care-i ies în drum ca să-și verse nervii. Cel mai probabil, nici voi n-o să scăpați de furia lui. Nu aveți ce face decât să-l tratați cu calm… pe cât se poate. Ignorați-l, îndepărtați-vă de el.

GEMENI

Azi, există riscul unui accident casnic destul de urât – vecinul de deasupra vă inundă, vi se arde instalația electrică, cert este că apare o situație care va necesita prezența voastră acasă încă înainte de terminarea programului de lucru.

RAC

O problemă de sănătate mai veche revine, azi, în actualitate. Poate fi vorba despre o problemă digestivă, cert este că vă împiedică să fiți eficienți la locul de muncă. Nu ar fi chiar recomandat să o ignorați. Un control de specialitate ar fi mai mult decât bine-venit.

LEU

Vă întâlniți azi, întâmplător, pe stradă cu un fost coleg de serviciu care vă pune la curent cu ce se mai întâmplă pe la un fost loc de muncă. Veți fi extrem de surprinși să aflați cum au evoluat lucrurile acolo de când ați plecat voi.

FECIOARĂ

Vi se propune o colaborare care, la prima vedere, poate părea foarte avantajoasă. Verificați cu atenție informațiile pe care le primiți, întoarceți problema pe toate părțile și vedeți dacă merită. Să nu investiți prea mult efort și la sfârșit să nu fie răsplata pe măsură.

BALANȚĂ

Cu ajutorul unui membru al familiei sau al unor prieteni foarte apropiați, azi reușiți să scăpați de o datorie care vă apăsa pe umeri de multă vreme. Încercați ca azi să schițați pe hârtie un plan de câștiguri și cheltuieli. În perioada care urmează, este foarte important să fiți organizați.

SCORPION

O zi nemaipomenită pentru a sporovăi cu persoanele apropiate. Puteți primi informații valoroase, dar și sfaturi importante, lecții de viață din care veți avea de învățat. De altfel, puteți avea adevărate revelații în cadrul acestor discuții.

SĂGETĂTOR

Azi aveți doar motive de satisfacție. Toate vi se așază cum trebuie. La serviciu, veniți cu idei inovatoare care sunt apreciate de colegi și șefi. Acasă vă așteaptă o surpriză frumoasă și destul de costisitoare din partea partenerului de cuplu.

VĂRSĂTOR

La serviciu, se întâmplă ceva care vă afce să vă pierdeți, pentru moment, încrederea în voi. Nu uitați, însă, că toți avem puncte slabe și momente proaste. Încetați să vă învinovățiți și să vă comparați cu alții. Aveți și voi atuurile voastre pe care ar fi indicat să vi le apreciați mai mult.

CAPRICORN

Partenerul de viață pare că și-a cam pierdut încrederea în voi și încearcă să vă testeze fidelitatea. Aveți mare grijă să nu cădeți în capcană. Feriți-vă să flirtați. Încercați să-i dedicați mai mult timp, azi, partenerului de viață.

PEȘTI

Azi sunteți cam prost-dispuși și găsiți nod în papură oricui vă adresează vreun cuvânt. “Înțepăturile” astea nejustificate vă vor atrage destule antipatii. Încercați să fiți mai temperați. Nu poartă nimeni vina problemelor voastre.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop