Horoscop 4 august. Zodia care va înțelege, în sfârșit, că nu are rost să caute vinovați pentru neîmplinirile de care are parte

Horoscop 4 august. Ziua de azi poate fi una destul de agitată, iar atmosfera tinde să se încarce negativ mai cu seamă dacă încercați să găsiți un țap ispășitor pentru toate relele care vă ies în cale. O zodie va înțelege, în sfârșit, că nu are rost să caute vinovați pentru neîmplinirile de care are parte.

BERBEC

Știți și voi că unele situații nu pot fi controlate, dar dacă le veți analiza mai profund, veți vedea că nici nu este necesar să le controlați. Luați lucrurile așa cum sunt și așa cum vin. Adaptați-vă la ele, schimbați-vă modul în care vă raportați la ele, dar nu încercați să le schimbați.

TAUR

Azi, veți face o analiză a vieții voastre. Unde sunteți în acest moment și unde v-ați dori să ajungeți. Contextul astral vă ajută să vedeți clar pașii pe care îi veți avea de făcut în perioada următoare.

GEMENI

Aveți o grămadă de replici acide la adresa acelora pe care-i simțiți mai slabi decât voi. Simțiți nevoia “să-i înțepați”, adesea nejustificat. Atmosfera poate deveni tensionată dacă nu puneți stavilă “înțepăturilor” și continuați să ridicați pretenții față de cei din jur.

RAC

Vă este mai greu ca niciodată să luați o decizie în ceea ce privește relația voastră de cuplu. Nu sunteți în cea mai bună perioadă a vieții voastre pe plan personal, iar discuțiile cu partenerul de viață se transformă rapid în dispute. Astăzi este momentul să decideți dacă mergeți mai departe împreună sau o apucați pe căi separate.

LEU

Aveți grijă ce discutați azi cu cei din jur. Vă ies în cale niște lupi îmbrăcați în blană de oi. Nu luați de bun tot ce auziți, nu toate informațiile pe care le primiți de la ei sunt corecte.

FECIOARĂ

Azi, vă faceți noi cunoștințe, și asta pentru că aveți abilități de comunicare excelente. De fapt, astăzi, acesta este azi punctul vostru forte – comunicarea excelentă. Vă faceți ușor ascultați și vă atarageți simpatia celor cu care interacționați.

BALANȚĂ

Aveți tendința de a vă uita peste gardul altora și de a vă compara cu ei. Azi contextul astral vă ajută să conștientizați faptul că aveți și voi o grămadă de lucruri de care puteți fi mândri, iar lucrurile pe care le aveți, le aveți pentru că la un moment dat vi le-ați dorit. Nu e nimic greșit în a vă dori mai mult, greșit e să vă deprimați din cauza faptului că nu puteți obține ceea ce vreți la o bătaie din palme.

SCORPION

Alinierea planetelor vă face viața sentimentală mai interesantă astăzi. Sfârșitul de săptămână se află sub o aură specială în cazul vostru. Evenimentele care au loc în familia voastră sunt ca o piatră de temelie pentru viața voastră personală. Atunci când vine vorba de compromisuri, le faceți fără să vă gândiți prea mult.

SĂGETĂTOR

Ați avut parte de destul de multe ghionturi date de soartă în ultimele luni și ați tot dat vina pe alții, fără să vă gândiți o secundă la partea voastră de vină. Contextul astral vă ajută, azi, să deveniți conștienți de faptul că nu are rost să căutați vinovați pentru toate neîmplinirile. Faptul că dați vina pe unul sau pe altul n-o să vă scutească de necazuri pe viitor.

CAPRICORN

Astăzi spuneți tot ceea ce gândiți și nu vă pasă câtuși de puțin de cum veți fi percepuți de cei din jur. V-ați săturat să vă ascundeți după deget doar ca să-i protejați pe ceilalți, în timp ce voi acumulați frustrări. Luați decizia să vă debarasați de sentimentele și de trăirile negative.

VĂRSĂTOR

Azi decideți să vă dedicați întreaga zi. Aveți mare nevoie să vă lipeziți gândurile ca să puteți merge mai departe. Nu vă faceți griji! Cei care voiau să vă vadă azi mai pot aștepta încă o zi, două. Important e să vă împăcați cu voi înșivă.

PEȘTI

Vă simțiți puțin contrariați în raport cu ceea ce trăiți. Vă dați seama că trăiți lucruri lipsite oarecum de autenticitate. Vă este frică să vă asumați riscuri, dar astăzi luați decizia de a schimba aceste lucruri și de a scăpa de rutina în care vă complaceți de ani de zile.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop