Horoscop 30 octombrie. Ziua dezvăluirilor

Horoscop 30 octombrie. Ziua dezvăluirilor. O zi pe care majoritatea nativilor o așteaptă demult, tocmai datorită unor conjuncții astrale rare. 

Horoscop 30 octombrie. Ziua dezvăluirilor.

Horoscop 30 octombrie, BERBEC

Ceea ce aveai în plan să realizezi astăzi nu-ți iese pentru că sunt câteva planete pe casa a III-a, cea a comunicării. Nu este, totuși, o zi a eșecului. Munca și eforturile tale vor fi cât de corând răsplătite.

Horoscop 30 octombrie, TAUR

Un musafir, o întâlnire neașteptată îți strică planurile. Întreaga zi stă sub semnul surprizei. Comportă-te normal și gândește-te că ziua de astăzi o să treacă. Mare atenție, însă, la veștile pe care le poți auzi. Nu crede nimic până nu verifici.

Horoscop 30 octombrie, GEMENI

Dacă ai în plan o călătorie, aranjează totul cu calm și organizează-te impecabil. Este o zi încărcată de o oarecare stare de tensiune. Ar fi păcat să strici totul doar pentru că nu ai știut să gestionezi niște emoții. Astrele îți spun, cu alte cuvinte, că nu e tocmai o zi potrivită pentru călătorii.

Horoscop 30 octombrie, RAC

Cumva, acasă nu te mai simți în largul tău. Cel puțin așa spun planetele care s-au înghesuit în casa a VII-a, cea a căsătoriei. Relația de cuplu scârțâie dar vina nu trebuie căutată în astrologie și în mișcarea planetelor ci în deciziile și acțiunile cuplului.

Horoscop 30 octombrie, LEU

Astăzi eşti obosit şi stresat şi nimic nu-ţi convine. Dacă ieși cu prietenii și colegii, te comporţi ciudat, dacă rămâi acasă, nu-ţi găseşti locul. Este o zi în care ar trebui să meditezi la timpul tău interior.

Horoscop 30 octombrie, FECIOARĂ

Este multă veselie astăzi în jurul tău. Joacă-te, glumește, fii activ(ă), adu-ți aminte de copilărie. Este o zi benefică pentru sudarea unor legături de familie care s-au deteriorat în ultima vreme.

Horoscop 30 octombrie, BALANȚĂ

Umorul este astăzi atu-ul tău și te faci plăcut(ă) de toată lumea. Ai succes la sexul opus și atitudinea degajată din ultima vreme începe să fie remarcată. Este o zi norocoasă pe care persoanele singure care nu se află într-o relație, ar trebui s-o fructifice și să profite de conjuncția astrală deosebită.

Horoscop 30 octombrie, SCORPION

Priveşte totul cu detaşare, fără să pui la suflet micile nereușite, pentru că nimic nu e veşnic: nici norocul, nici nenorocul. Ok, nu e cea mai bună zi a ta, dar asta nu înseamnă că este un capăt de linie. Va veni şi vremea ta să te remarci, chiar dacă mai durează…

Horoscop 30 octombrie, SĂGETĂTOR

Mare atenţie la deciziile care privesc investiții substanțiale, împumuturi la bancă. Există riscul să fii prins(ă) într-o capcană. Mai amână cu cel puțin o săptămână planurile legate de bani, conjuncția astrală nu e dintre cele favorabile.

Horoscop 30 octombrie, CAPRICORN

Este o zi a socializării, ieși în lume, distrează-te, fă-ți cunoștințe noi, pentru că te vei simţi excelent în compania lor, în medii aglomerate unde nevoia ta de comunicare este satisfăcută pe deplin. Cu puțin noroc, ai putea fi în centrul atenției, dar nu uita că norocul și-l mai face omul și cu mâna lui.

Horoscop 30 octombrie, VĂRSĂTOR

Oamenii lângă care altădată te simţeai în largul tău, cu care comunicai uşor şi unde erai primit(ă) cu braţele deschise, îți par astăzi destul de reci și ostili. Te simți ca și cum ai fi printre străini și ai senzaţia că la tot ce spui, ei judecă, refuză ideile tale și te contrazic permanent.

Horoscop 30 octombrie, PEȘTI

Ești o persoană altruistă și generoasă. Te concentrezi asupra dorinţelor celorlalţi și te lași pe tine pe planul doi. Nu o faci dintr-un spirit de sacrificiu, ci pentru că așa ești construit(ă). Astăzi, mai mult ca oricând, bucuria celor din jur te umple de satisfacție.

Foto: Pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop