Horoscop 3 februarie 2023, incertitudini, nervi, tensiuni

Horoscop 3 februarie 2023, incertitudini, nervi, tensiuni, care sunt un preambul pentru evenimentele astrale care vor avea loc săptămâna viitoare.

BERBEC – 3 februarie

Dragi Berbeci, mai ales cei aflați într-o relație, mare grijă să nu-i răniți sentimentele partenerului, după amiaza aceasta sunteți sub influențe nefaste.

TAUR – 3 februarie

Pentru că în ultima perioadă ați fost foarte stresați acest lucru se revarsă și asupra relațiilor pe care le aveți cu cei apropiați. Încercați să evitați tensiunile. La job lucrurile sunt la fel de complicate, se pare că aveți de rezolvat o chestiune ce ține de bani.

GEMENI – 3 februarie

În dragoste, încercați să reparați ceva ce s-a stricat anul trecut. Dacă a avut loc o despărțire încă mai vreți să dregeți lucrurile. La muncă aveți o mare dorință de a schimba decorul.

RAC – 3 februarie

Zilele acestea găsiți greu un numitor comun cu partenerul. Nu reușiți să vă înțelegeți. Dacă sunteți provocat săriți în sus de indignare… La job ieșiți în evidență datorită unui lucru pe care l-ați făcut bine.

LEU – 3 februarie

În relația de dragoste pe care o aveți, se pare că sunteți 100% implicați și convinși că este ceea ce trebuie. La muncă se întrevăd schimbări, se pare că vă așteaptă ceva interesant în viitorul apropiat.

FECIOARA – 3 februarie

Pentru Fecioare situația astrologică este cât se poate de favorabilă. Emoții puternice vă așteaptă în viitorul apropiat. La job lucrurile sunt greu de interpretat: cei care au propria afacere pot face anumite schimbări, cei care lucrează într-un sistem se gândesc la o nouă schimbare de decor.

BALANȚĂ – 3 februarie

Astăzi nu intrați în dispute și nu vă contraziceți cu nimeni, mai ales cu partenerul de viață. La job, situația nu e rea, sunteți pe un drum ascendent.

SCORPION – 3 februarie

Încercați să nu intrați în polemici cu persoanele dragi. La job sunteți puțin în urmă și încercați să trageți tare zilele acestea ca să recuperați.

SĂGETĂTOR – 3 februarie

Foarte bine aspectat sectorul amoros. Relația cu partenerul de viață este armonioasă și vă aduce mari satisfacții. La job veți primi vești din străinătate sau de undeva de departe care vă vor pune pe gânduri.

CAPRICORN – 3 februarie

Stai cât mai departe de discuții pentru că ești pe un butoi de pulbere. Ai nevoie de o scânteie ca să creezi un incendiu de proporții. Eși nervos, nemulțumit, frustrat.

VĂRSĂTOR – 3 februarie

Vești bune, aducătoare de soluții. Ceva se rezolvă azi, se clarifică o situație, ceea ce îți aduce o stare de pace și împăcare interioară.

PEȘTI – 3 februarie

Ești mega-sensibil(ă) și reacționezi la toți stimulii din jur. Te deranjează orice opinie care nu corespunde cu a ta. Probabil oboseala își spune cuvântul…

Horoscopul lunii FEBRUARIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop