Horoscop 29 octombrie, o zodie se află într-un triunghi amoros, se complică lucrurile

Horoscop 29 octombrie, o zodie se află într-un triunghi amoros, se complică lucrurile

BERBEC

Sunteți tăcut și liniștit. V-ați închis în voi. Este ceva în sufletul vostru pe care îl închideți. Vă e jenă să deschideți gura pentru că nu vreți ca nimeni din jur să știe ce se află în sufletul vostru. Sunteți în gardă, cei din jur trimit săgeți către voi. Luați totul foarte personal.

TAUR

Nu sunteți în apele voastre, vă este dor de cineva, dar nu e vorba despre dragoste ci mai degrabă sprjin. Astăzi aveți nevoie de un strop de ajutor și cel care trebuia să vă ajute nu este. Nu aveți pe cine să vă bazați. Vă simțiți singuri, deși voi i-ați ajutat când a fost cazul.

GEMENI

Vă întâlniți cu cineva, complet neprevăzut care vă poate oferi o informație folositoare. Această întâlnire vă aduce multe beneficii, se face lumină în sufletul vostru. S-ar putea să vă rezolve niște dileme personale. Veți primi răspunsuri pe care le căutați demult.

RAC

Se încheie un proiect la care ați muncit de ceva timp. Puneți punct și închideți capitolul. Sunteți ajutat de o persoană din anturaj care vă oferă un sprijin important. Succesul vostru de astăzi i se datorează acestui om.

LEU

Sunteți singuri, vă lipsește ceva, nu mai aveți securitate emoțională. Sentimentele s-au răcit, sunt probleme de comunicare. S-au stins sentimentele de dragoste care vă legau altădată. Ori faceți o pauză, ori puneți punct.

FECIOARA

Este un triunghi amoros în viața voastră, faceți greșeli. Sau poate faceți multe lucruri deodată, faceți talmeș-balmeș, este o mare derută astăzi în viața voastră. Nu puteți delimita lucrurile, acasă, serviciul, familie, etc. Este prea mult de dus. Încurcați lucrurile.

BALANȚĂ

Zi de liniște, sunteți aproape plictisit. Stagnați și vă relaxați. Poate fi un moment de respiro după o perioadă extrem de agitată. Vă bucurați de viață altfel. Lăsați la o parte sarcinile foarte stresante. Lauți o pauză, un răgaz de la viața tumultuoasă.

SCORPION

Aveți multă treabă, intră Marte la voi în zodie și vă cam dă peste cap. Vă agită și vă aduce nerăbdare. Noroc că aveți capacitatea și energia de a face față și de a vă concentra pe mai multe sarcini, dați randament și aveți entuziasm. Sunteți în fața unui nou început.

SĂGETĂTOR

Cineva din preajmă vă strică atmosfera, este cineva în jur care face mutre la orice ați face. Capriciile pe care le are vă scoate din sărite. Emite pretenții absurde deși i-ați dat atâtea… Parcă nu e niciodată suficient cât faceți.

CAPRICORN

Nu aveți chef de muncă, nu prea aveți energie. Vă fofilați astăzi de la muncă, deși nu sunteți genul, doar că astăzi nu sunteți în cea mai bună formă. Apelați la cei din jur să vă ajute și să ducă ei greul.

VĂRSĂTOR

Sunteți foarte orgolios astăzi. Îi arătați cuiva cine este cu adevărat mai puternic, veți avea câștig de cauză, îl dominați. Nu e vorba de cuvinte agresive sau jigniri ci de argumente. Competiția o veți câștiga voi.

PEȘTI

Este ceva ce vă atrage foarte mult, vă cheamă ca un magnet. Probabil liberul arbitru vă ține pe loc. Energia care vă cheamă este colosală. Așteptați să se clarifice puțin energia lui Marte ca să nu pierdeți foarte mult.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop