Horoscop 28 octombrie: nativii acestei zodii se eliberează de trecut. Descătușare totală!

Horoscop 28 octombrie: un aspect bun, Venus și Jupiter ne aduc un strop de energie pozitivă, visare și optimism. Eliberare. 

BERBEC

Aveți o stare tulbure, o greutate pe suflet, există o persoană cu care aveți o comunicare îngreunată. Nu vorbiți cu cineva de care vă e dor, comunicare îngreunată. Povară pe suflet. Emoțiile vă copleșesc, dar veți căuta o cale de a ieși din capcană.

TAUR
Venus vă ajută din multe puncte de vedere. În planul profesional vă doriți să ieșiți în față, să fiți remarcați. Vreți să ieșiți în evidență, să nu mai fiți în anonimat. Scoateți capul la suprafață pentru că aveți atâtea de oferit.
GEMENI
Nu sunteți în largul vostru în mediul în care sunteți, până mai ieri era totul bine, dar cumva persoana de lângă voi v-a trădat. Vă ascunde lucruri, are secrete. Căutați mai multe dovezi. Adevărul iese la iveală. Se face lumină într-o situație.
RAC
Sextilul de azi vă ajută în plan profesional. Se schimbă ceva în viața voastră profesională, dar rezultate satisfăcătoare veți avea peste ceva timp. Trebuie să vă mai informați. Trebuie să mai învățați lucruri.
LEU
O zi grea dar veți reuși s-o depășiți. S-ar putea să aveți ceva probleme în căsnicie, dar sextilul de azi vă este benefic. Vă temeți în schimb pentru altceva… nu pentru dragoste. Îngrijorarea voastră nu e legată de dragoste, este ceva ce vă macină.
FECIOARA
Sunteți înconjurați de multă tensiune, anturajul vostru se ceartă. Atmosfera este foarte încărcată în jur, iar asta vă deranjează. Nu vă găsiți zona de confort, aveți probleme de comunicare, nu aveți argumente.
BALANȚĂ
Sunteți ajutat de sextilul de azi, aveți un aer proaspăt. Se reaprinde flacăra în viața voastră sentimentală. Vedeți cu alți ochi persoana de lângă voi, magnetismul se mărește, comunicați mai bine. Sunteți incitat. E posibil să fie o persoană nouă.
SCORPION
Zi bună pentru afaceri. Sectorul financiar primește un aspect norocos. Zi de plată pentru niște facturi, iar sentimentul este de eliberare. Scăpați de o grijă financiară. Se poate lega o nouă prietenie astăzi. Primiți gesturi de afecțiune.
SĂGETĂTOR
O zi norocoasă pentru voi, puteți primi o veste. Puteți întâlni o persoană specială, puteți face cuceriri, puteți atrage atenția. Veți primi complimente sau daruri. Este o zi cu un tonus bun. Sunteți pozitiv și vedeți lucrurile pozitiv.
CAPRICORN
Puneți punct unei situații: job, relație sentimentală, o afacere, o vânzare. Lucrurile s-au precipitat în ultimul timp așa că sunteți luați prin surprindere de rapiditatea cu care se întâmplă unele lucruri. Trebuie să acționați.
VĂRSĂTOR
Grupul de prieteni este foarte apropiat de voi, culegeți roadele acestei colaborări. Prietenia este pe primul plan astăzi. Sunteți uniți și vă ajutați între voi.
PEȘTI
Vă preocupă imaginea voastră, vreți să câștigați mai mult succes. Ați depus multe resurse ca să ajungeți în punctul în care sunteți astăzi. Ați învățat din toate provocările care v-au ținut pe loc în ultima perioadă.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop