Horoscop 29 mai 2020: Examene grele și dovezi de iubire, astazi

Horoscop 15 aprilie

Horoscop 29 mai 2020. Astrele au planuri interesante, dar și amestecate pentru nativi. Unii sunt obligați să ia decizii la impuls, alții se bucură de iubirea pe care o trăiesc.

Horoscop 29 mai 2020 Berbec
Astăzi este despre iubire pentru tine, nativule Berbec. Pregătești o surpriză de proporții pentru jumătatea ta sau pentru persoana alături de care vei trăi o frumoasă poveste de amor.

Horoscop 29 mai 2020 Taur
Astăzi ai nevoie de înțelegere. În special, persoana dragă este cea de la care te aștepți să ți-o dea. Spune-i care-ți sunt problemele. Vei reuși astfel să te eliberezi de stres.

Horoscop 29 mai 2020 Gemeni
Evenimentele din ultima perioadă te pun pe gânduri, însă astrele sunt de partea ta. Luminița de la capătul tunelului se vede. Vei găsi calea spre succesul la care visezi de multă vreme. Ai încredere în tine.

Horoscop 29 mai 2020 Rac
Nu treci tocmai prin cea mai ușoară zi. Riști să te pui în situații penibile, dar stai liniștit. Oamenii din jurul tău te cunosc, deja. Îți dau seama că nu ești în apele tale și trec totul cu vederea.

Horoscop 29 mai 2020 Leu
Ai o zi plină de energie. Ești foarte încrezător și nu-ți este teamă să-ți asum riscurile. Ai grijă, însă, succesul depinde de abilitatea ta de a fi spontan. Nu ține cont de părerile celor din jur.

Horoscop 29 mai 2020 Fecioară
Ești îngrijorat, astăzi, din cauza unui prieten care este pe cale să facă greșeala vieții lui. Este clar că decizia finală îi aparține, însă pentru liniștea ta ai putea să-i expui cum vezi tu lucrurile. Va aprecia.

Horoscop 29 mai 2020 Balanță
O zi minunată pentru întâlniri și discuții. Oamenii vor fi uimiți de capacitatea ta de a vedea dincolo de aparențe. Vei reuși să schimbi un lucru urât în ceva extrem de frumos. După ziua de astăzi, meriți toate felicitările.

Horoscop 29 mai 2020 Scorpion
Nu lua de bun tot ce ți se spune astăzi. Evaluează bine oportunitățile care ți se expun. Nu este vorba că cineva ar încerca să te păcălească, s-ar putea doar să nu ți se potrivească planurile pe care le au ceilalți pentru tine.

Horoscop 29 mai 2020 Săgetător
Nu mai încerca să despici firul în patru. Nu este momentul. Situația de față nu o impune. În cazul în care nu ești sigur de decizia pe care vrei să o iei, testează înainte fiecare opțiune.

Horoscop 29 mai 2020 Capricorn
În general, este foarte bine să iei ca și reper ceea ce simți. Astăzi, însă, mult mai eficient este să faci apel la rațiune. Situația de față impune ceva mai mult pragmatism, dacă vrei să fie o decizie cu beneficii pe termen lung.

Horoscop 29 mai 2020 Vărsător
Tot felul de situații complicate, astăzi, și decizii nu tocmai ușoare pe care trebuie să le iei. Fii sincer cu toată lumea din jurul tău. Pentru tine astăzi se poate spune că ți-a fost organizat un examen de psihologie.

Horoscop 29 mai 2020 Pești
Astăzi ți se recomandă să fii reținut. Nu-ți mai împărtăși secretele cu toată lumea. Cel mai bine este să accepți ca oamenii care contează pentru tine să arate că-și doresc să afle mai multe despre viața ta.

Credit foto: Revista Avantaje

De la 1 iunie se deschid terasele și plajele. Din localitate se va ieși fără declarație

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop