Horoscop 28 iulie. Zodiile de foc așteaptă un miracol care întârzie să apară

Horoscop 28 iulie. Zodiile de foc așteaptă un miracol care întârzie să apară. E strict vina lor că nu se pot ancora în realitate și trăiesc în trecut. 

HOROSCOP 27 iulie BERBEC

Așteptările tale sunt inutile. Le dai oamenilor prea mult credit, le oferi calități pe care ei nu le au. Astăzi este o zi a trezirii, vălul de pe ochi cade, în sfârșit.

HOROSCOP 28 iulie TAUR

Ești cu gândul departe, vrei să faci o călătorie, poate o altă călătorie, dar ceva te reține. Problema este că te cheamă depărtarea și nu te poți abține.

HOROSCOP 28 iulie GEMENI

Cineva în care ți-ai pus mari speranțe îți înșală așteptările. Nu ar fi prima dată, dar e o perioadă destul de neplăcută pentru tine. Nu aveai nevoie de o povară în plus. Obișnuiește-te! Asta e viața…

HOROSCOP 28 iulie. RAC

Ascunzi o taină de ceva timp și o faci destul de bine. Dacă nu te-ai trădat până acum, nu lăsa garda jos în speranța că ulciorul nu se sparge orice-ai face, că poți avea o mare surpriză.

HOROSCOP 28 iulie. LEU

Te-ai plictisit iar plictisul ia forme din cele mai hidoase. Ești pus pe harță, nu ai răbdare să asculți când ți se vorbește și vrei să se termine mai repede perioada aceasta bizară. Toți vrem…

HOROSCOP 28 iulie. FECIOARĂ

Te plângi din orice, că nu ai bani, că nu ai timp, că nu ai haine, că nu ai noroc…  Dacă ai lăsa deoparte așteptările nerealiste, ai învăță să te bucuri de viață.

HOROSCOP 28 iulie. BALANȚĂ

Ia fiecare provocare pas cu pas și încearcă să nu intri în panică. Disperarea și crizele nu te ajută. Chiar dacă mai sunt și zile grele când nimic nu merge, nu uita că nu e mereu așa.

HOROSCOP 28 iulie. SCORPION

Nu ești de acord cu ceva ce ți se aduce la cunoștință și nu știi cum să-și faci auzit dezacordul. Câteodată e mai bine să taci și să lași timpul să treacă. Tot el le va rezolva pe toate.

HOROSCOP 28 iulie. SĂGETĂTOR

Se anunță o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Culegi, în sfârșit, roadele acțiunilor tale. Nu despica firul în patru și bucură-te de această zi frumoasă.

HOROSCOP 28 iulie. CAPRICORN

Dacă îți închipui că planetele sunt un judecător care împarte echitabil răsplata după faptele fiecăruia, te înșeli. Astăzi vei vedea că fiecare este răspunzător pentru deciziile pe care le ia. Astrele nu sunt avocatul din oficiu al vreunei zodii.

HOROSCOP 28 iulie. VĂRSĂTOR

Îți faci planuri de viitor, urmează să pleci într-o scurtă călătorie, dar ai temeri. În general, ești temător, dar acum mai mult ca oricând ți-e frică de necunoscut. Nu te mai gândi la lucruri urâte.

HOROSCOP 28 iulie. PEȘTI

Ești pus(ă) pe harță și scandal, nimic nu-ți convine și vrei să ai ultimul cuvânt. Este o simplă descărcare nervoasă după câteva zile foarte stresante, din fericire mâine totul va reveni la normal. Inclusiv starea ta nervoasă.

Foto: 123rf

Citeste și:

Zodiile care nu se căsătoresc niciodată. Semnele zodiacale care fug de angajamente

Ce fel de mamă ești în funcție de zodie? Uite ce spune zodiacul despre calitățile tale de părinte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop