Horoscop 28 august. O zodie are mare noroc la bani astăzi

Horoscop 28 august. O zodie are mare noroc la bani astăzi

Horoscop 28 august. O zodie are mare noroc la bani astăzi și nu numai la bani ci la orice câștig material. Casa banilor este excelent aspectată. Despre ce zodie este vorba?

Horoscop 28 august. BERBEC

Te-ai obișnuit să acționezi și mai apoi să stai să te gândești. Impulsivitatea ta îți dă mari bătăi de cap zilele acestea. Aproape nu te poți abține să stai în banca ta cuminte…

Horoscop 28 august. TAUR

Ușor și cu multă răbdare ți-ai acoperit toată plaja curiozităților tale. Pare că nimic nu mai are cum să te surprindă. Relaxează-te și bucură-te de fiecare zi, nu mai căuta senzaționalul.

Horoscop 28 august. GEMENI

Lumea te caută astăzi, ești în centrul atenției și va trebui să faci față tuturor cerințelor din partea celor care te văd ca pe un guru, un sfătuitor de taină.

Horoscop 28 august. RAC

Cum arată o zi ideală pentru tine? Din păcate nu știi, pentru că te-ai dezobișnuit să mai crezi că lucrurile bune ți se întâmplă și ție. Renunță la negativism și pesimism.

Horoscop 28 august. LEU

Ești copleșit(ă) de problemele casnice la care nu găsești rezolvare. Din fericire, timpul le va rezolva pe toate cât de curând. Luna septembrie aduce câteva schimbări notabile pentru LEI.

Horoscop 28 august. FECIOARA

Ești în formă mare astăzi, pus(ă) pe glume și pe poante. Îți merge bine, ești în elementul tău iar acest lucru nu trece neobservat de cei din jur. Radiezi!

Horoscop 28 august. BALANȚĂ

Ia o pauză de la ce te stresează în mod deosebit. Fă un pas în spate, retrage-te și încearcă să vezi cu alți ochi situația ta. Dacă ești cinstit cu ce observi ai putea avea câteva surprize.

Horoscop 28 august. SCORPION

Ești printre norocoșii zodiacului, astăzi. Primești bani, îți recuperezi ceva ce credeai că ai pierdut, ți se înapoiază datorii mai vechi… nici măcar nu te așteptai la asta, nu-i așa?

Horoscop 28 august. SĂGETĂTOR

Prietenii tăi sau oamenii apropiați de sufletul tău îți spun că ceva nu e foarte în regulă cu comportamentul tău. Încearcă să-ți revizuiești modul cum vorbești și cum te adresezi.

Horoscop 28 august. CAPRICORN

Porți în suflet o povară care te vulnerabilizează la maximum. Dacă nu te detașezi, această rană va deveni punctul tău cel mai sensibil și vei fi foarte ușor de rănit.

Horoscop 28 august. VĂRSĂTOR

Ai exagerat zilele acestea cu munca sau cu stresul iar organismul nu rămâne dator. Ai ceva probleme de sănătate care, dacă nu pui frână, se vor agrava.

Horoscop 28 august. PEȘTI

Nu irosi sentimente aiurea pentru persoane care nu apreciază sensibilitatea ta. Fii mai egoist(ă) cu declarațiile și cu sensibilitățile.

Foto: 123rf

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop