Horoscop 27 august: se atenuează unele conflicte mai vechi

Horoscop 27 august. Astrele favorizează, azi, mai cu seamă sectorul sentimental. Acolo unde au existat conflicte în cuplu, acestea s-ar putea atenua sau chiar ar putea dispărea complet. Pentru unii nativi, este o zi favorabilă începerii unei relații de lungă durată. În ambele situații, este nevoie de un minim efort din partea nativilor. Pe de altă parte, cuplurile erodate de neînțelegeri de prea multă vreme s-ar putea destrăma. 

BERBEC

În ultima vreme, dați tot mai des semne de oboseală. Și nu este neapărat vorba despre o oboseală fizică, ci mai degrabă psihică. Cum nu puteţi controla toate lucrurile care vi se întâmplă, ar fi bine să le luaţi aşa cum vin şi să căutaţi soluţii pentru a vă descurca aşa cum aţi făcut-o şi până acum. Dar, cel mai important, să nu vă lăsaţi afectaţi de lucrurile care nu se întâmplă conform dorinţei voastre.

TAUR

O problemă de sănătate pe care o credeaţi rezolvată pare să recidiveze. Dacă simptomele persistă de mai multe zile, nu ar fi rău să vă faceţi azi o programare la medic. Cel mai probabil, recidiva a avut loc pe fondul oboselii, dar pentru liniştea voastră e important să vi se confirme acest lucru, iar în funcţie de ce vă zice medicul, veţi şti ce măsuri să luaţi.

GEMENI

La locul de muncă, spiritele par destul de încinse. Toţi sunt nemulţumiţi de toţi, toată lumea în jurul vostru se lamentează, iar asta vă încarcă cu energie negativă. Dacă puteţi, alegeţi să lucraţi de acasă sau puneţi-vă căştile în urechi şi rămâneţi surzi la ce se întâmplă în jur. Răspundeţi doar dacă sunteţi întrebaţi, apoi retrageţi-vă în lumea voastră până se liniştesc lucrurile.

RAC

Neînțelegerile din ultima perioadă cu partenerul de cuplu au șanse mari să se disipeze azi, și asta întrucât astrele favorizează comunicarea. Tot ce aveți de făcut este să vă luați un timp în care să discutați pe îndelete, să vedeți unde sunt probleme și să încercați să le rezolvați împreună. Apoi să vedeți ce aveți de făcut pe termen lung pentru ca relația voastră să funcționeze în continuare.

LEU

Cineva apropiat tocmai a intrat într-o încurcătură și pare să aibă nevoie de ajutorul vostru. Există, însă, posibilitatea să vă solicite ajutorul și, în același timp, să nu respecte mai nimic din ce îi recomandați. Nu o luați personal. Nu este vorba despre faptul că soluțiile pe care i le oferiți nu sunt bune, ci despre faptul că persoana respectivă este într-atât de bulversată, încât temerea că nu va ieși din încurcătură este mai puternică decât încrederea pe care o are în voi.

FECIOARĂ

O persoană de sex opus, care v-a atras atenția de ceva vreme, încearcă azi să se apropie de voi. Începe o perioadă în care lucrurile au mari șanse să se așeze în sectorul vostru sentimental, așa că dacă ajungeți la concluzia că sunteți compatibili, puteți încerca să construiți ceva împreună.

BALANȚĂ

Contextul astral al zilei poate perturba anumite acțiuni pe care le desfășurați astăzi. Puteți avea impresia că lucrurile stau pe loc și nimic nu se desfășoară conform dorinței voastre. Important este să nu intrați în panică. Gândiți lucrurile cu mintea limpede, eventual, amânați până zilele viitoare găsirea unor soluții.

SCORPION

O persoană apropiată tot încearcă azi să vă provoace. Vă caută nod în papură aparent degeaba. Nu o luați personal. Cel mai probabil, are niște probleme personale care îi generează energie negativă, energie de care se poate elibera doar îndreptând-o împotriva altcuiva. Iar voi sunteți cea mai apropiată țintă. Nu-i răspundeți la provocări. Lăsați-l să vă zică ce vrea. Mâine va vedea lucrurile altfel.

SĂGETĂTOR

În ultima vreme, ceva pare că nu merge în relația voastră de cuplu. Azi e momentul prielnic să puneţi cărţile pe masă şi să vedeţi unde e problema. Este foarte puţin probabil să se ajungă la despărţire, dar este musai să lămuriţi lucrurile, mai mult pentru liniştea voastră. Încercaţi să aveţi încredere în partenerul vostru, dar mai ales în voi. Neîncrederea este sursa tuturor relelor.

CAPRICORN

Este o perioadă favorabilă câştigurilor. Aşa că astăzi să nu vă miraţi dacă vi se propune o altă funcţie mai bine remunerată sau dacă vi se propune o colaborare sau să fiţi parte a unui proiect nou. Va fi ceva mai mult de muncă, dar tot efortul va fi recompensat pe măsură.

VĂRSĂTOR

Voi aveți azi o zi bună, dar este important să evitați nerăbdarea și mai ales graba. Nu luați decizii pripite, fiți precauți și, de asemenea, nu lăsați lucrurile neclarificate. De asemenea, păstrați-vă calmul orice s-ar întâmpla. Lucrurile se vor rezolva ușor dacă veți reuși să respectați toate cele de mai sus.

PEȘTI

Azi este important să vă temperați comportamentul atât în relațiile cu colegii de serviciu, cât și în relația cu partenerul de cuplu. Discutați calm, spuneți-vă punctul de vedere, dar nu încercați să vi-l impuneți, trageți semnale de alarmă, dar nu emiteți sentințe.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop