Horoscop 26 septembrie. Zodia care suferă din dragoste

Horoscop 26 septembrie. Contextul astral al zilei influențează cu precădere sectorul sentimental. Relațiile cu partenerii de viață se pot îmbunătăți, se pot consolida. Relațiile în care au existat fisuri pot fi salvate în ultimul moment, dar vor exista și situații în care acestea se pot încheia, în unele cazuri în mod surprinzător, în alte cazuri după o lungă perioadă în care s-au erodat. O zodie va suferi mult din dragoste. 

BERBEC

În ultimele zile, în sectorul sentimental ați fost destul de bulversați. Ați experimentat emoții puternice pe care, adesea, nu le-ați putut gestiona. Azi, lucrurile par să se mai limpezească pentru voi. Un văl pare să se ridice de pe ochii voștri și să vedeți toată situația voastră sentimentală într-o altă lumină.

TAUR

Relația cu persoana iubită nu a mers ca pe roate. Nemulțumirile, atât ale voastre, cât și ale partenerului, au favorizat erodarea ei. Dacă nu vă doriți ca aceasta să ia sfârșit, e momentul să vă așezați la masa tratativelor. Contextul astral favorizează comunicarea. Faceți uz de compromisuri, de negociere. Tot ce trebuie voi să faceți este să vă faceți timp să vorbiți.

GEMENI

Azi puteți avea parte de cea mai frumoasă întâlnire din ultima perioadă. Sunt șanse să fiți invitați în oraș de o persoană pe care o admirați în secret, dar, de asemenea, nu este exclus ca voi să vă faceți curaj să invitați în oraș persoana pe care o simpatizați. Indiferent de direcția din care va veni invitația, cert este că sunt șanse mari să iasă ceva frumos, de lungă durată.

RAC

Poate că ați “mirosit” faptul că, în ultima vreme, se întâmplă ceva cu partenerul vostru de viață. Poate că ați încercat să vă mințiți că nu e nimic, sau poate că, dimpotrivă, i-ați comunicat scenariile voastre. Cert este că azi sunt șanse mari ca relația voastră să o ia într-o anumită direcție. Fie partenerul de viață vă ia prin surprindere și vă anunță că vrea să pună punct, fie decideți împreună să vă mai acordați o șansă.

LEU

O veste despre un fost iubit vă răscolește cumplit astăzi. Și asta pentru că nu ați reușit să treceți complet peste despărțire, nu ați reușit să vă rupeți complet de el și de perioada în care ați fost cu el. V-ar face bine să vorbiți cu cineva despre tot ceea ce simțiți legat de această persoană. Ideal ar fi un psihoterapeut, dar puteți apela și la un prieten de încredere dacă nu agreați prima variantă. Important e să dați glas emoțiilor și trăirilor voastre, să fiți conștienți de ele, apoi să vedeți ce se ascunde în spatele lor.

FECIOARĂ

Sunteți super-epuizați din cauza volumului copleșitor de muncă din ultima perioadă, dar nici nu aveți de gând s-o lăsați mai moale pentru că se pare că vin bani. Doar că, în ritmul ăsta, curând veți claca. Iar organismul este primul care cedează, așa că nu vă mirați dacă vă îmbolnăviți și rămâneți țintuiți la pat. Dacă voi nu-i oferiți organismului odihna de care are nevoie, și-ar putea-o lua singur îmbolnăvindu-se.

BALANȚĂ

Aveți mare grijă la oamenii cu care interacționați azi. Nu vă puneți toată încrederea în ei, nu le dezvăluiți prea multe lucruri despre voi. Lăsați întâi să treacă puțin timp în care să vă câștige încrederea.

SCORPION

Viața voastră pare azi puțin ciudată. Nu este exclus să apară un eveniment neprevăzut care să vă răscolească, să vă influențeze puternic starea emoțională și, prin urmare, să vă distragă de la activitățile curente. Ba chiar, în cazul unor nativi, este posibil să-i scoate complet din funcțiune.

SĂGETĂTOR

Primiți o invitație din partea unor prieteni, unor rude, să petreceți seara în compania lor undeva în oraș. Nu v-ar strica să faceți un efort să ieșiți, chiar dacă nu mai aveți energie. S-ar putea să constatați că întâlnirea vă încarcă cu energie, vă binedispune, vă relaxează.

CAPRICORN

Comportamentele unor oameni din jur vă scot azi din sărite. Dar poate este cazul să priviți spre voi. Se spune că ascundem în lumea noastră interioară fix aceleași lucruri care ne deranjează la alții. Încercați să meditați la ce anume v-a deranjat din comportamentul celor din jur și vedeți în ce măsură acele lucruri se regăsesc și în voi.

VĂRSĂTOR

La serviciu, cineva vă face o observație care nu vă pică bine. Aveți senzația că vă învinovățește pentru ceva de care nu sunteți vinovați. Nu aveți altă variantă decât să-i explicați lucrurile din punctul vostru de vedere. Dacă nu vă crede sau nu vă ascultă, nu mai e problema voastră atât timp cât sunteți cu conțtiința împăcată că faceți totul pentru ca lucrurile să meargă bine.

PEȘTI

Cineva din familia voastră are mare ajutor de o vorbă bună, de un sfat venit din suflet. Sunteți cei mai potriviți s-o faceți, și chiar dacă nu mai aveți energie după o zi de lucru, faceți un efort. Nici nu știți cât bine îi veți face acelei persoane și cât de mulțumiți veți fi voi după ce vă veți fi rupt din timpul vostru să o ajutați.

Sursa foto: shutterstock

Află aici dacă în ziua nașterii tale mercur era retrograd

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop