Horoscop 26 octombrie. Atenție, ies secrete la iveală!

Horoscop 26 octombrie. Atenție, ies secrete la iveală!

Horoscop 26 octombrie. BERBEC

Cineva te calcă pe nervi astăzi și-ți pune răbdarea la grea încercarea. Se știe că răbdarea nu e punctul tău forte deci va fi o zi cu multe provocări.

Horoscop 26 octombrie. TAUR

Astăzi trebuie să convingi, să demonstrezi ceva. Mercur este retrograd în Balanță și va îngreuna situația nativilor Taur care vor fi nevoiți să recunoască anumite greșeli din trecut.

Horoscop 26 octombrie. GEMENI

Discuții la locul de muncă, conflicte cu colegii, este recomandabil să se facă o autoevaluare a poziției în sectorul profesional. Se vor clarifica unele chestiuni după ce veți ști excat cum vă situați.

Horoscop 26 octombrie. RAC

Concentrare maximă pe chestiuni ce țin de familie și casă. Doriți cumva să vă mutați sau să modificați mobila în casă? Ori poate să cumpărați ceva nou în casă? E un moment bun…

Horoscop 26 octombrie. LEU

Unele lucruri se lămuresc altele se tulbură și mai mult. Până la sfârșitul anului lucrurile pentru nativii Leu vor fi destul de ambigue. Partea bună este că veți primi credit din partea celor care se îndoiau de voi…

Horoscop 26 octombrie. FECIOARA

Astăzi este o zi în care preocuparea principală este legată de bani. Fie că îi iei sau îi dai banii te obsedează. S-ar putea să primești o veste de departe.

Horoscop 26 octombrie. BALANȚA

Discuții neprevăzute cu partenerul de viață. S-ar putea să degenereze în ceva ce nu te-ai fi așteptat vreodată, e bine să fiți pregătiți pentru orice…

Horoscop 26 octombrie. SCORPION

Sănătatea nu e punctul tău forte săptămâna aceasta. Cineva din trecut vine să tulbure prezentul, e nevoie de mult discernământ și diplomație să țineți situația în frâu.

Horoscop 26 octombrie. SĂGETĂTOR

Treci printr-o perioadă delicată cu insomnii și nevroze. Trebuie să te aduni și să te pui la adăpost de fantasmele trecutului care vor veni ca o furtună.

Horoscop 26 octombrie. CAPRICORN

Reevaluezi toate sectoarele vieții tale. E posibil să vrei să-ți schimbi jobul, să începi un lucru nou sau să cunoști pe cineva care să-ți aducă emoții și vibrații în suflet.

Horoscop 26 octombrie. VĂRSĂTOR

Mari probleme la locul de muncă, ceva nu se clarifică în sectorul profesional. Mai ai de tras câteva zile până la începutul lui noiembrie.

Horoscop 26 octombrie. PEȘTI

Ascultă-ți intuiția! Cei care au făcut așa au avut numai de câștigat în viață. Bazează-te pe bunul simț care te va ghida acolo unde trebuie.

Foto: 123rf

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop