Horoscop 22 octombrie. Zodia care râde astăzi când nu trebuie

Horoscop 22 octombrie. Este ziua gafelor pentru o anumită zodie. Semnele de pământ par că nu se simt în largul lor. O zodie râde astăzi când nu trebuie.

Horoscop 22 octombrie. BERBEC

Ești pus într-o postură care nu-ți aduce satisfacții. Nu ești făcut să fii subaltern deci nu e stilul tău să faci pe plac altora și să te simți bine făcând asta.

Horoscop 22 octombrie. TAUR

Ești retras și însigurat, te simți captiv. Nu te autoizola de lume pentru că singurătatea nu are beneficii de termen lung. Tu ești o persoană populară și solară.

Horoscop 22 octombrie. GEMENI

Te place lumea din jur, asta e clar! Ești simpatic(ă) și plin(ă) de voie-bună. O persoană dintr-o zodie de foc se apropie de tine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla….

Horoscop 22 octombrie. RAC

Astăzi ridică ochii spre cer și spune o rugăciune. Roagă-te pentru sănătate și liniște sufletească. Este o zi în care se cere o mai mare apropiere de divinitate.

Horoscop 22 octombrie. LEU

Sufletul tău are nevoie din când în când de liniște totală. Rupe-te de tot și stai doar tu cu tine, este indicată această terapie pentru regăsirea puterii interioare.

Horoscop 22 octombrie. FECIOARA

Visezi cai verzi pe pereți… trezește-te la realitate că riști să pierzi lucruri importante în jurul tău. Viața nu e o joacă și nu o mai trata ca atare.

Horoscop 22 octombrie. BALANȚA

Lucrezi la un proiect unde ți-ai pus tot sufletul pentru reușita lui. Te obsedează gândul că la final va fi un succes, nici nu concepi un alt deznodământ.

Horoscop 22 octombrie. SCORPION

Socializezi cu multe persoane astăzi, ești înconjurat(ă) de lume și se pare că te simți în largul tău. Te faci remarcat(ă) și ești plăcut(ă) de cei din jur.

Horoscop 22 octombrie. SĂGETĂTOR

O veste bună venită din partea unui prieten te îndeamnă să mergi mai departe pe drumul ales de tine. Câteodată e bine să ai aproape prieteni buni care îți pot deschide mintea și sufletul.

Horoscop 22 octombrie. CAPRICORN

Există o ispită care îți dă târcoale și care te duce pe cărări noi unde te poți rătăci. Stai cu ochii în patru și fii atent(ă) să vezi cine este perfidul care îți vrea răul. Nu te amuza, că nu e cazul…

Horoscop 22 octombrie. VĂRSĂTOR

O să ai parte de o surpriză de proporții, dacă nu astăzi cel mai probabil săptămâna aceasta. Această stare de fapt îți aduce și răspunsurile pe care le cauți.

Horoscop 22 octombrie. PEȘTI

Te autocenzurezi, parcă îți e teamă să nu te judece cineva. Lipsa de curaj și răspundere te trage în jos și-ți taie aripile. În felul acesta, vei rămâne mereu în urmă.

Foto: 123rf

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop