Horoscop 26 august. Zodia care va trebui să-și reprime furia pentru a nu adânci conflictele deja existente

horoscop 26 august

Horoscop 26 august. Ziua de azi se anunță una destul de agitată. Mulți nativi vor ajunge la capătul răbdării, nu vor mai putea să-și controleze nervii, discuțiile degenerează și plouă cu acuzații. O zodie ar face bine să-și reprime furia pentru că aceasta s-ar putea întoarce împotriva ei, iar cei către care este îndreptată această furie să devină, la rândul lor, furioși și să se răzbune. 

BERBEC

Sunteți tot mai nemulțumiți de viața voastră. Vă dați seama că nu ați evoluat aproape deloc, nici personal, nici profesional, în ultimii ani. Poate că exact de asta aveați nevoie, să conștientizați faptul că nu ați ajuns prea departe. De aici încolo aveți nevoie să vă mobilizați, măcar o oră pe zi, timp în care să puneți la cale niște strategii.

TAUR

Ați intrat într-o rutină, de ani buni, care vă copleșește și vă obosește psihic. În afară de serviciu și de casă, pare că nu mai știți altceva. Nici măcar în weekenduri nu faceți prea multe pentru voi. Important e să vă dați seama de faptul că rutina vă îmbolnăvește pe interior. Azi e momentul să faceți ceva, orice și oricât de mic, pentru a ieși din zona de confort.

GEMENI

Azi, o persoană din anturajul vostru aduce în discuție un eveniment din trecut pe care ați făcut ceva eforturi să-l uitați. Reacțiile voastre pot varia de la tristețe, la disconfort, la furie. Dar asta pentru că nu sunteși împăcați cu ce s-a întâmplat atunci și, din nefericire, nici nu v-ați învățat lecția. Vedeți ce aveți de învățat din ce s-a întâmplat atunci și nu mai repetați greșeala.

RAC

Azi, ambiția voastră vă va face să fiți remarcați la serviciu, fără să faceți eforturi majore în acest sens. Nu intră în discuție, deocamdată, o mărire de salariu, dar sunteți pe drumul cel bun și nu vă rămâne decât să perseverați.

LEU

Vă faceți planuri de viitor și investiți foarte mult timp în asta. Sigur că planurile necesită timp, totuși nu lăsați viața să treacă pe lângă voi. Trăiți și clipa prezentă. Încercați să aveți o măsură în tot ceea ce faceți.

FECIOARĂ

Azi va fi nevoie să luați singuri o decizie importantă. Dacă nu sunteți prea siguri pe voi, cereți părerea cuiva apropiat, în a cărui judecată aveți încredere. Încercați să nu vă lăsați copleșiți de libertatea de a vă decide viitorul. Sunteți singurii care știți ce e mai bine pentru voi.

BALANȚĂ

Azi, există riscul unor neînțelegeri majore cu apropiații, pornind de la discuții mai vechi, legat de care nu ați ajuns la o înțelegere. Încercați să vedeți lucrurile și din punctul lor de vedere. Cum ați vrea să se desfășoare lucrurile dacă ați fi în locul lor? Nu vă putem sfătui să lăsați totul de la voi, ar fi totuși recomandat să faceți tot ce ține de voi pentru a evita neînțelegerile.

SCORPION

Problemele nerezolvate din cuplu pot deveni, azi, atât de apăsătoare încât v-ar putea face să credeți că nu le mai puteți duce prea mult timp de-acum înainte. Vi se pare că primiți prea puțin raportat la ce oferiți. Ca de fiecare dată, soluția este să comunicați, să încercați să depistați unde este buba, să vedeți ce compormisuri poate și vrea să facă fiecare dintre voi.

SĂGETĂTOR

Problemele cu unii membri ai familiei vă copleșesc. Se îmbolnăvesc, trebuie să aveți grija lor, în același timp trebuie să fiți eficienți la serviciu și să vă ocupați și de partenerul de cuplu și de copii. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor. E o vorbă, însă: “Și atunci când nu mai poți, tot mai poți puțin”. Ar putea fi valabilă și în cazul vostru. Rezervați-vă o oră pe zi și plimbați-vă într-un parc. Nici nu vă imaginați ce efect benefic va avea plimbarea asupra psihicului vostru.

CAPRICORN

La locul de muncă, lucrurile tot nu se grăbesc să reintre pe făgașul normal. Sunteți copleșiți de volumul de muncă căruia cu greu îi faceți față și nimeni nu pare să vă aprecieze eforturile. Ba, dimpotrivă, toată lumea e nemulțumită și se plânge de câte ceva. Poate ar fi momentul să vă actualizați CV-ul și să vedeți pe unde l-ați putea depune.

VĂRSĂTOR

Vă macină de ceva vreme un lucru legat de un partener – poate fi partenerul de cuplu, dar, la fel de bine, poate fi un partener de afaceri, un asociat. Trăiți cu senzația că vă ascunde ceva sau, mai rău, că vă “lucrează” pe ascuns. Este momentul să purtați o discuție și să lămuriți lucrurile, dar aveți mare grijă. Încercați să vă reprimați furia. Parteneriatul poate lua o întorsătură neașteptată, aproape șocantă, dacă nu vă controlați reacțiile.

PEȘTI

Un eveniment nefericit care a avut loc de curând în familia voastră sau în anturajul vostru vă sperie și vă determină să puneți un preț mai mare pe sănătatea voastră. Este momentul potrivit să vă programați la medic pentru un control de rutină și pentru prevenirea eventualelor probleme sau pentru tratarea celor existente.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop