Horoscop 26 august: astăzi cineva se împiedică în amintiri îngropate.

Horoscop 26 august. Este o zi e regăsirii și a melancoliei. Nostalgia pune stăpânire pe zodia care astăzi se împiedică în amintiri îngropate.

Horoscop 26 august. BERBEC

Este o zi plină de evenimente: primești vești de departe, ai de terminat un proiect mai vechi, prietenii te solicită, cineva apropiat are nevoie de tine.

Horoscop 26 august. TAUR

Nu te mai gândi atât de multe la ceva din trecut pe care, oricum nu mai ai cum să-l schimbi. Evenimentele trecutului trebuie lăsate în urmă. Nu le mai căra după tine.

Horoscop 26 august. GEMENI

Ești egoist(ă) și lacom, astăzi. Nu vrei să dai nimic și nu ești deschis și prietenos. Dacă vei continua astfel în curând o să rămâi fără prieteni.

Horoscop 26 august. RAC

Cauți ceva și nu găsești de ceva vreme. Nu cauți un obiect anume ci o stare sau o senzație, ori poate o amintire uitată. Este cât se poate de trist că nu vrei să lași lucrurile în ordinea lor firească.

Horoscop 26 august. LEU

Ambiția ta proverbială te împiedică să pui frână chiar dacă bateriile sunt pe terminate. Nu ți se întâmplă nimic dacă faci o pauză, e chiar indicat să mai tragi aer în piept.

Horoscop 26 august. FECIOARĂ

Ai nevoie de un mentor, simți nevoia unui lider care să te ghideze și să-ți arate drumul pe care trebuie s-o iei. Nu e lucru rău, toți avem din când în când nevoie de ajutor spiritual.

Horoscop 26 august. BALANȚĂ

Cineva astăzi te pune în dificultate. Fie cu o întrebare, fie cu o declarație. Nu ești în apele tale și asta se va simți pe tot parcursul zilei.

Horoscop 26 august. SCORPION

O persoană dragă din anturajul tău, poate fi chiar cercul de apropiați sau familia, are mare nevoie de ajutor. Fii atent la toate semnele pe care le primești de la univers. Ele nu sunt inutile…

Horoscop 26 august. SĂGETĂTOR

Cineva te trage în jos, te seacă de putere și răbdare. Nu e cel mai bun moment să lași pe oricine în sufletul tău, poți fi victima sigură. Ai grijă de sufletul tău.

Horoscop 26 august. CAPRICORN

Nu ai învățat cea mai importantă lecție a vieții: noi nu câștigăm toate bătăliile. Nu ai cum să fii câștigător pe toate palierele vieții. Învață se pierzi.

Horoscop 26 august. VĂRSĂTOR

Caută ceva ce-ți place și înconjoară-te de aura acelui lucru. Astăzi pentru Vărsători nu e o zi ușoară. Ai nevoie de forță și răbdare să depășești toate lucrurile care vin tăvălug peste tine.

Horoscop 26 august. PEȘTI

Calmul tău este astăzi pus la grea încercare. Cineva sau ceva te scoate din minți, ești nervos și agitat. Anxietatea bate la ușă, numeri zilele până în weekend.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop