Horoscop 24 august. Zodia care va avea o mare surpriză pe plan emoțional este…

Horoscop 24 august. Zodia care va avea o mare surpriză pe plan emoțional este cea care în ultima lună a avut numai de pierdut din cauza unor apropiați.

Horoscop 24 august. BERBEC

Trebuie să te concentrezi pe problemele tale, în primul rând, și nu pe-ale altora. Bunăvoința ta de a-i ajuta pe ceilalți nu e privită întotdeauna cu ochi buni. Stai în banca ta!

Horoscop 24 august. TAUR

Nu te organizezi cum trebuie, ești haotic(ă), nu termini ce începi, nu aI un plan bine stabilit. Asta ar putea fi sursa stresului tău din ultima perioadă.

Horoscop 24 august. GEMENI

Ești măcinat(ă) de o mulțime de întrebări, nu știi dacă ai luat cea mai bună decizie, ce ar trebui să faci în continuare, nu ești stăpân(ă) pe tine și nici pe situație.

Horoscop 24 august. RAC

Ești acolo unde ți-ai dorit să fii chiar dacă drumul a avut o mulțime de piedici. Nimic nu vine în viață ușor, fără furtuni. Nu te lăsa influențat(ă) de nimeni.

Horoscop 24 august. LEU

Ai făcut planuri de rezervă toată vara în cazul în care ceva nu va funcționa în proiectul tău de acum. Ești pregătit(ă) pentru orice, nu degeaba ești cea mai cerebrală zodie. Vei avea o mare surpriză astăzi.

Horoscop 24 august. FECIOARĂ

Se preconizează un nou început pentru tine iar astrele îți sunt favorabile toamna aceasta. Poate a sosit timpul să-ți demarezi propria afacere, un gând mai vechi de-al tău, nu așa?

Horoscop 24 august. BALANȚA

Cineva din anturajul tău are mare nevoie de ajutor. Trebuie să-i fii alături cu un sfat și o vorbă bună. Esența de om împăciuitor și tolerant te va ajuta mult astăzi.

Horoscop 24 august. SCOPRION

Ai stârnit multe invidii în ultimul timp cu succesul tău. Ceva ți-a ieșit de minune și ai atras atenția tuturor. Mergi înainte fără să bagi în seamă astfel de nimicuri…

Horoscop 24 august. SĂGETĂTOR

Sunt situații când nu poți să le faci pe toate de unul singur. Prietenii te pot ajuta trebuie doar să le spui că ai nevoie de ei.

Horoscop 24 august. CAPRICORN

Nu te simți în largul tău, ești stresat și bântuit de gânduri anxioase. Din nefericire, astrele astăzi îți joacă feste, vei primi o veste ca un tsunami.

Horoscop 24 august. VĂRSĂTOR

Te simți frustrat(ă) și nemulțumit(ă) de ceva ce nu a mers conform așteptărilor tale. Nu câștigăm toate războaiele, din păcate…. Învață să și pierzi.

Horoscop 24 august. PEȘTI

O idee bună îți ajunge la urechi, dar de tine depinde dacă știi să o fructifici și să profiți de ea. Astrele îți arată drumul dar nu te împing de la spate.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop