Horoscop 25 mai 2023, începe o pasiune nouă?

Horoscop 25 mai 2023, momentul ideal să spunem ce n-am spus, să începem ceva ce n-am avut curaj, să încercăm ce n-am încercat. Începe o pasiune nouă?

BERBEC

Începe aventura anului, Marte vine cu o energie copleșitoare, sentimentul este de prea-plin, energia este imensă, complicații multe, sarcini enorme. Va trebui să vă obișnuiți cu ceea ce se întâmplă pentru că ăsta va fi prezentul vostru de-acum încolo.

TAUR

Aveați în minte niște planuri pentru viitor, dar ceva se schimbă. Mercur retrograd a pus paie pe foc, nu vă puteți adapta la noua viteză a vieții actuale. Trebuie să vă adaptați la noua stare de fapt.

GEMENI

Sunteți debusolați, ați avut o mică dezamăgire, nu mai sunteți atât de activi, v-a pierit cheful să mai faceți lucruri. Pare că nu vă mai interesează nimic, sunteți reticenți la tot ce este în jur.

RAC

Vă simțiți important, aveți un orgoliu foarte puternic, nu renunțați foarte ușor azi, ridicați tonul. Se nasc dispute cu cineva, au loc ostilități, adversități. Se lasă cu supărare.

LEU

Vă gândiți să învățați ceva nou, vă doriți o nouă meserie, vreți să urmați un curs. Sunteți avid de a acumula informații noi, se nasc ambiții de creștere ierarhică, vă setați un obiectiv înalt, vreți să aveți un mare succes cândva în viitor.

FECIOARA

Orice pas faceți, ceva vă trage înapoi, apar întârzieri, hopuri, frâne. Nu vedeți o creștere în activitatea voastră, este o lentoare acolo. Sunteți prudent vă este frică de ceva.

BALANȚA

Balanța cuplului la voi se dezechilibrează. Nu este cooperare și reciprocitate, este o confruntare, sunt două energii diferire, vă lipsește înțelepciunea. Sunteți încăpățânați și îndărătnici.

SCORPION

Vă preocupă banii, aveți nevoie de ei pentru a repara anumite lucruri de lângă casă, chestiuni neprogramate. De aceea căutați resurse financiare, iar stresul e cât casa.

SĂGETĂTOR

Sunteți într-un moment de finish, acum aveți curajul de a face ce n-ați făcut înainte. Ieșiți dintr-o relație, încheiați un capitol care nu se mai încheia. Astăzi apar condițiile propice finalului. Deși aveți ceva dubii, știți că trebuie să încheiați lucrurile.

CAPRICORN

Vine o soluție pe care o așteptați de ceva vreme. Viața voastră a fost ca un carusel în ultima vreme. Această soluție pune trecutul într-o altă lumină.

VĂRSĂTOR

Se agită un pic spiritele în plan relațional și ceva dă în clocot. Se spun lucruri nu tocmai drăgălașe, se mișcă lucrurile altfel, se aud acuze, reproșuri, dezamăgiri, se trec ăn revistă frustrări, ies de la naftalină regrete și resentimente.

PEȘTI

Vă lipsește ceva, vă simțiți singuri, ai nimănui, vă e dor de ceva din trecut. Sunteți schimbător emoțional, fluctuanți, episoadele interesante din viața voastră s-au cam terminat.

Foto: 123rf

Citeste și:

Cu ce zodii e compatibilă Fecioara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop