Horoscop 23 septembrie. O zi în care nu se fac compromisuri pentru că se vor întoarce

Horoscop 23 septembrie. O zi în care nu se fac compromisuri pentru că se vor întoarce

Horoscop 23 septembrie. O zi în care nu se fac compromisuri pentru că se vor întoarce ca un bumerang.

Horoscop 23 septembrie. BERBEC

Ai nevoie de un mentor sau de cineva mult mai mare ca vârstă și înțelepciune. Simți nevoia să înveți de la cineva sau să pui întrebări de unde știi că vei primi răspunsuri valabile.

Horoscop 23 septembrie. TAUR

Nu poți să ai viziunea viitorului și nu poți să-ți faci planuri pentru că te simți oribil pentru eșecurile din trecut și le retrăiești mental, până ajungi să crezi că eșecurile ți-au dictat drumul. Asta te ține pe loc. Teribilă zi!

Horoscop 23 septembrie. GEMENI

Astăzi se deschid perpectivele unui proiect nou în care intri cu mult entuziasm. Aștepți de multă vreme o nouă perspectivă unde ideile tale să prindă formă. Ești omul potrivit la locul potrivit.

Horoscop 23 septembrie. RAC

Lasă ranchiuna și supărările deoparte și mergi mai departe cu sufletul plin de optimism și lumină. Doar astfel vei reuși să convingi și să ajungi profesional acolo unde vrei. Dacă nu renunți la volbura din suflet, cei dragi vor simți că ceva nu e ok cu tine…

Horoscop 23 septembrie. LEU

Astăzi cineva îți șoptește ceva și-ți aduce o informație prețioasă. Descoperi avantajele unei oportunități noi, te orientezi către un lucru nou care îți aduce entuziasm. Este o zi bună pentru nativii Leu, cu noroc și șanse.

Horoscop 23 septembrie. FECIOARĂ

Te sperie mai mult posibilitatea unui succes fulminat decât abisul eșecului. Astăzi îți trece prin minte să nu ieși din bula ta de confort de frica emoțiilor care te-ar copleși. Ești exagerat de cumpătat(ă).

Horoscop 23 septembrie. BALANȚĂ

Astăzi cauți validare și admirația celor din jur. Nu ești suficient de stăpân pe tine și din acest motiv ceri complimentele cu orice preț.

Horoscop 23 septembrie. SCORPION

Ai mare nevoie de prieteni buni care să te sfătuiască într-o chestiune care arde în sufletul tău. Nu ajungi la nicio concluzie de unul singur.

Horoscop 23 septembrie. SĂGETĂTOR

Nu te simți în largul tău astăzi, este un moment în care anxietatea îți dă târcoale. Nu deschide ușa larg tuturor problemelor nerezolvate pentru că vei fi invadat de stres.

Horoscop 23 septembrie. CAPRICORN

Te încearcă astăzi un sentiment ciudat de neadaptare. Ai senzația că nu aparții niciunui grup, niciunui anturaj. Te însingurezi și nu e nimeni vinovat pentru asta.

Horoscop 23 septembrie. VĂRSĂTOR

Ești pus(ă) în postura de a-ți arăta stăpânirea de sine și de argumenta o situație în care ești implicat(ă). Privește la rece tot ce se întâmplă în jurul tău astăzi și nu te lăsa dus de valul emoțiilor.

Horoscop 23 septembrie. PEȘTI

Sunt șanse mari să intri într-o dispută astăzi, să te cerți cu cineva sau să porți o discuție pe un ton ridicat. Abține-te și păstrează-și stăpânirea de sine.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop