Horoscop 23 octombrie. E sfârșitul unei perioade urâte, pline de angoase

Horoscop 23 octombrie. E sfârșitul unei perioade urâte, pline de angoase

Horoscop 23 octombrie. E sfârșitul unei perioade urâte, pline de angoase. Nu-ți mai pune sufletul pe tavă…

Horoscop 23 octombrie. BERBEC

Până pe 3 noiembrie te vei simți atât de neînțeles, de copleșit de probleme că nu vei mai știi pe unde să o iei ca să găsești calea spre lumină. Astăzi, vineri, ești sleit de puteri, după atâta zbatere.

Horoscop 23 octombrie. TAUR

Taurii sunt într-o continuă competiție de parcă au ceva de demonstrat, cuiva. Nu se lasă până nu îi vede și-i remarcă toată lumea. Trebuie să vadă toți ce buni sunt ei în ceea ce fac.

Horoscop 23 octombrie. GEMENI

Învață să ceri ajutor atunci când vezi că nu te descurci în anumite situații. Nu e nicio rușine doar caută oamenii potriviți pentru nevoile tale.

Horoscop 23 octombrie. RAC

Se întâmplă o schimbare de ritm, cineva pune o frână bruscă și-ți taie elanul. Fă o mică pauză și demarează din nou. Evaluează prieteniile adevărate….

Horoscop 23 octombrie. LEU

Ai aglomerat multe lucruri de făcut pentru astăzi, e posibil să procedezi astfel pentru a ascunde o durere din suflet sau o dramă prin care treci. Acoperi ceva ce doar tu știi…

Horoscop 23 octombrie. FECIOARA

Astăzi ești pe cai mari… oamenii îți cer sfatul sau ajutorul. Asta înseamnă că îți este recunoscută valoarea și experiența. Pentru tine este unul din lucrurile cele mai importante din ultima perioadă.

Horoscop 23 octombrie. BALANȚA

Dacă nu ești atent(ă) sunt mari șanse să pierzi o oportunitate care nu vine prea des. Aceste oportunități pot veni sub formă de mesaje, semne, mailuri, telefoane.

Horoscop 23 octombrie. SCORPION

Oricât ai fi de sensibil la critici astăzi, nu e indicat să te ascunzi de lume. Cu toții avem momente când vrem să stăm departe de lumea dezlănțuită.

Horoscop 23 octombrie. SĂGETĂTOR

Este o zi în care te descătușezi de anumite gânduri negative care te-au dat peste cap în ultimele săptămâni. Ieși la un suc cu prietenii sau cu o persoană apropiată ca să celebrați…. voi știți ce.

Horoscop 23 octombrie. CAPRICORN

Organismul tău începe să se resimtă după stresul la care l-ai supus în ultima perioadă. Te trădează și va trebui să iei măsuri urgent ca să nu-ți pară rău mai târziu.

Horoscop 23 octombrie. VĂRSĂTOR

Nu ești în cea mai bună perioadă. Așa se întâmpă când așteptările tale au fost mari și nerealiste. Situează-te pe locul pe care îl meriți, în felul acesta nu vei suferi dezamăgiri inutile.

Horoscop 23 octombrie. PEȘTI

Mare atenție! Dai mai mult decât primești și strici echilibrul universului. Situația, din fericire nu va rămâne așa. Dar depinde de tine să te oprești la timp.

Foto: 123rf

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro