Horoscop 23 noiembrie, avem frici, îndoieli, dubii

Horoscop 23 noiembrie, energia de Săgetător, cu Saturn în Pești nu a mai avut loc din 1995. Avem temeri, frici și dubii. Nu prea avem curaj să continuăm anumite acțiuni. Saturn pune frâne.

BERBEC

Sunteți pregătiți să închideți ceva. Vor începe lucruri noi în viața voastră, terminați un lucru, iar dorința voastră este foarte mare. Simțiți că acum este momentul, aveți o energie nouă, de foc.

TAUR

Moment de sărbătoare, un pic de relaxare, e posibil să se fi încheiat o perioadă dificilă. Aveți motive de satisfacție, sunteți într-un proces de transformare.

GEMENI

Vă preocupă o problemă de sănătate și încep să se vadă lucruri optimiste. Se văd efectele și rezultatele, sună bine și promițător. Trebuie să continuați ceea ce ați început.

RAC

Aveți un presentiment, sunteți rezervat, aveți o frică. Nu vă puteți exprima așa cum trebuie. Aveți nevoie să vă reorganizați viața, de aceea sunteți un pic temător.

LEU

A sosit timpul să demascați o persoană care nu a jucat corect. Cineva a mințit și a jucat pe două fronturi, ceva se întâmplă în viața voastră, vin multe lucruri din trecut. Vi se dezvăluie niște adevăruri.

FECIOARA

E posibil să se încheie o relație, un eveniment sau un proiect. Se termină o poveste. Vă îndreptați către ceva nou, zona familiei este foarte importantă. Apar la orizont vești optimiste.

BALANȚA

Trebuie să puneți punct unui consum fantastic de resurse. Energie, bani, etc. Se încheie iar acest final este epuizant. Trebuie să vă căutați alte direcții. S-ar putea să fie un final nu tocmai plăcut. Este brusc și neplăcut.

SCORPION

La cât de multe s-au întâmplat în viața voastră în ultima perioadă, a venit timpul să trageți o linie. Faceți un bilanț, unii sunteți mulțumiți de transformările făcute, alții mai puțin. Puneți în aplicare niște decizii tranșante.

SĂGETĂTOR

Sunteți în centrul atenției, cu patru planete la voi în zodie. De mâine începe un plan nou în viața voastră. Vă faceți griji, aveți stres. Ceva vă macină, ceva frici legate de trecut. Nu mai vreți să faceți ceva.

CAPRICORN

Vă luptați cu o piedică există un mare NU în viața voastră. O ultimă fărâmă de energie o s-o investiți în ceva. Este ultimul cartuș pe care îl dați ca să obțineți ceea ce vă doriți.

VĂRSĂTOR

Sunteți puși pe fapte mari, de mâine se deschid direcții noi. Nu vă grăbiți. O lună de acum înainte se va deschide un drum nou.

PEȘTI

Aveți idei peste idei, sunteți într-o numărătoare inversă. Nu mai aveți răbdare, deveniți nervos și puteți greși. Nu săriți peste etape.

HOROSCOPUL IERNII: ce aduce solstițiul de iarnă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop