Horoscop 23 februarie. Zodia care primește o ofertă de nerefuzat

Horoscop 23 februarie. Ziua de azi este una liniștită, cu surprize plăcute mai mici sau mai mari, cu motive de bucurie pentru nativii din majoritatea zodiilor. O zodie primește o propunere surprinzătoare, de nerefuzat.

BERBEC

Un amic cu spirit de inițiativă v-ar putea propune azi să vă asociați într-un mic business sau v-ar putea propune o colaborare foarte avantajoasă pentru voi. Oferta lui este de nerefuzat și dacă tot vă doriți de ceva vreme să faceți o schimbare în carieră, acum este momentul.

TAUR

Cineva de care nu ați mai auzit de ceva vreme și despre care erați absolut convinși că este supărat pe voi vă surprinde azi cu un mesaj în care vă întreabă de sănătate. Poate presupunerea că are nevoie de ceva de la voi vă reține să-i răspundeți, dar nici măcar această reținere n-ar trebui să vă împiedice să-i răspundeți civilizat.

GEMENI

Azi este un moment potrivit să vă revizuiți bugetul și să vă organizați plățile pe care le aveți musai de făcut. Lipsa de organizare v-ar putea cauza, în perioada următoare, o gaură în buget destul de serioasă.

RAC

O dispută minoră cu partenerul de viață s-ar putea transforma într-un conflict de proporții dacă nu sunteți dispuși să lăsați de la voi. Ar fi mai bine să cedați și să reluați discuția peste câteva zile, când sunteți calmi, pentru a ajunge la o concluzie de care să fiți mulțumiți amândoi.

LEU

Azi, aveți tendința de a ieși în evidență, de a vă pune mai mult în valoare, ba chiar de a fi ușor excentrici și impulsivi. Cresc, astfel, șansele de a atrage atenția sexului opus. Așa că dacă nu sunteți într-o relație, șansele să începeți una sunt de luat în seamă.

FECIOARĂ

Azi, sunteți ușor irsacibili, acizi în dialog și aveți tendința de a intra în controverse cu cei din jur. Vă arătați nemulțumirile pe față, nu sunteți dispuși să menajați pe nimeni și spuneți lucrurilor pe nume fără să vă pese că i-ați putea răni pe cei din jur.

BALANȚĂ

O întâlnire cu membrii familiei vă poate da dureri de cap. Puteți primi sfaturi incomode, care să nu-si aibă locul și mai ales care să nu vă ajute cu absolut nimic în problema voastră, însă bine ar fi să vă abțineți să intrați în dispute cu ei. Mai degrabă, aprobați-i, ziceți ca ei și faceți ca voi.

SCORPION

Vă confruntați cu o problemă destul de serioasă de natură sentimentală, iar sfaturile unui prieten vă pot ajuta mai mult decât v-ați putea imagina. Nu trebuie decât să vă deschideți sufletul cu încredere în fața lui și veți vedea ce perspectivă salvatoare vă va oferi.

SĂGETĂTOR

Aveți tendința de a controla tot în jur, iar comportamentul vostru i-ar putea deranja chiar și pe cei mai apropiați, care s-ar putea simți sufocați. Poate n-ar fi rău, totuși, să-i lăsați să se descurce așa cum crede fiecare de cuviință.

CAPRICORN

O persoană la care nu v-ați fi așteptat că mărturisește, azi, sentimentele pe care le are pentru voi. Veți fi impresionați, flatați. Este posibilă începerea unei relații, dar nu este obligatorie.

VĂRSĂTOR

Azi ați putea identifica niște surse de câștigare a unor venituri suplimentare. Începe o perioadă în care puteți scăpa de datorii și vă puteți echilibra financiar.

PEȘTI

Azi, resimțiți o nevoie acută de a vă retrage, de a medita la lucrurile care se petrec în viața voastră și al căror sens nu-l înțelegeți pe deplin. Probabil că veți ajunge la concluzia că trebuie să renunțați la niște convingeri iraționale, care funcționează ca niște piedici de care se lovesc inițiativele voastre.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop