Horoscop 22 septembrie: o zodie care a făcut greșeli în trecut are șansa de a repara

Horoscop 22 septembrie 2021. Astăzi sunt câteva aspecte notabile. Se iau decizii importante și se schimbă destine. O zodie care a făcut câteva greșeli în trecut are acum șansa de a repara totul.

Horoscop 22 septembrie. BERBEC

Primești o veste care te va șoca pur și simplu. Nu lua nicio decizie, nu renunța, nu ridica vocea, astăzi există câteva vicii de comportament care te pun  într-o lumină nepotrivită. Nu uita că în curând va fi Mercur retrograd…

Horoscop 22 septembrie. TAUR

Energia ta se apropie de un minim istoric, te simți presat din toate părțile și nu știi ce să faci mai întâi. Cumva vei primi soluția ca să ieși basma curată din situația asta.

Horoscop 22 septembrie. GEMENI

Nu toate îți ies așa cum te aștepți, nu uita că în viață nu câștigăm toate bătăliile. Important este să nu renunți sau să le arăți celorlalți punctele tale slabe. Fii mai prudent(ă).

Horoscop 22 septembrie. RAC

Spui lucruri fără să gândești și poți să rănești pe cineva drag astăzi. Mai domolește-te și taie-ți elanul și efuziunea. O să-ți pară rau mai târziu dacă nu te controlezi.

Horoscop 22 septembrie. LEU

Încerci să faci mai multe lucruri deodată și sigur că nu-ți ies…. ba mai mult te epuizezi. Ia-le pe rând, fii meticulos, nu neglija detaliile. Vezi care sunt prioritățile.

Horoscop 22 septembrie. FECIOARĂ

Nu ai suficientă încredere în tine și astfel îi lași pe ceilalți să te demoralizeze din două trei vorbe. Nici n-au nevoie de mai mult. Ai lăsat garda jos, mult prea jos…

Horoscop 22 septembrie. BALANȚĂ

O persoană pe care o cunoști va juca un rol important în viața ta. Îți va arăta ce ai de făcut în continuare. Astăzi ești plin(ă) de elan și vrei să faci cât mai multe.

Horoscop 22 septembrie. SCORPION

Ai o zi foarte satisfăcătoare, te bucuri de tot ce e în jurul tău. Cei care au rezultate bune pe plan profesional sunt cei mai fericiți de rodul muncii lor, cei care nu au job au alte satisfacții pe plan personal.

Horoscop 22 septembrie. SĂGETĂTOR

Te gândești să pleci pentru câteva zile undeva departe. Ai nevoie de liniște și de decuplare de la orice sursă de stres. Ai acumulat în ultima vreme mult stres și nemulțumire. E cazul să le mai lași deoparte.

Horoscop 22 septembrie. CAPRICORN

Relațiile parteneriale se schimbă brusc pe fondul unor nemulțumiri mai vechi. Te irită foarte tare faptul că ești judecat de superiori și încerci să ripostezi, dar pentru că planeta Marte este în poziție retrogradă, nu reușești să convingi.

Horoscop 22 septembrie. VĂRSĂTOR

Cineva te va ajuta astăzi cu o vorbă bună sau, concret, cu ceva de care ai mare nevoie. Relația cu familia este foarte bună, vă înțelegeți și treceți peste toate nemulțumirile din trecut.

Horoscop 22 septembrie. PEȘTI

Ești timid(ă) într-o chestiune pe care ar trebui s-o susții din tot sufletul, ceva te ține pe loc și-ți taie din curaj. Fă eforturi pentru a ieși din starea asta…

Foto: 123rf

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop