Horoscopul săptămânii realizat de Urania

Horoscopul săptămânii realizat de Urania: Luna Plină în Pești. Soarele va intra în zodia Balanței

BERBEC

Trăirile interioare se acumulează, se amestecă, amintirile legate de oameni și locuri ies la iveală cu putere, creând o stare de emoție lăuntrică, uneori de tristețe sau de regret, alteori, alimentând o sensibilitate ce-i poate destabiliza, pentru o după-amiaza sau o seară, pe acești nativi care nu vor mai fi receptivi la solicitările prezentului.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

TAUR

Unele persoane vor simți nevoia apropierii de un prieten; ei vor avea nevoie să umple un gol sufletesc, să-și aline singurătatea, să se confeseze, să se sfătuiască cu un apropiat în care au încredere, să petreacă un eveniment alături de acela. Această nevoie umană de corespondență afectivă va fi stârnită sau amplificată de Luna Plină în Pești
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

GEMENI

Nativii nu trebuie să se lase furați de iluzia balansului sau a echilibrului care ar funcționa, spre marea lor liniștire, în zona poveștilor de dragoste pentru că, exact din cauza acestor planete, se pot naște, din potrivă, dezechilibre și reacții excesive. Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, motive mai puțin limpezi sau justificate de enervare și de anxietate.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

RAC

Relațiile interplanetare, armonioase, care se vor realiza în acest răstimp, le vor da Racilor care își desfășoară activitatea în domeniile artistice de creație și interpretare, ideii subtile și valoroase.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

LEU

În privința relațiilor ocazionale, a vecinătăților și a tovărășiilor conjuncturale, nativii vor găsi resurse pentru politețe, diplomație și răbdare doar că, din 22 septembrie, când Soarele va intra, pentru o lună, în zodia Balanței, specificul influențelor astrale în acest sector se va schimba, căpătând un aer solemn sau oficial: prezentare în fața unei comisii, primirea în audiență, diligențe pe lângă cei cu funcție, participare la concursuri și trieri în vederea ocupării unei funcții etc.).
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Leu. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

FECIOARA

Timp de o lună, alături de Marte și Mercur, Soarele le va da nativilor posibilitatea să speculeze oportunitățile de a câștiga bani, de a se echilibra financiar, de a găsi alternative la o activitate plătită regulat (salariu) care nu funcționează normal. Pentru asta va fi nevoie însă și de un strop de curaj pe ideea acceptării unor sarcini de serviciu sau activități pentru care ei trebuie să învețe ori să asimileze, rapid, niște cunoștințe și niște deprinderi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Fecioară. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

FECIOARA

Petru sănătate, va fi un episod profitabil iar pentru relațiile de muncă, va fi o conjunctură utilă pentru că le va tempera unora dintre Balanțe fie slăbiciunile, fie rezistența la o serie de aspecte de viață și de muncă noua apărute în orizontul lor de activitate cu care nu s-au acomodat și pe care le-au respins de facto. Acum, le vor privi cu mai mult calm și vor deveni cooperanți.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

SCORPION

Motorul astral al acestor preocupări îl va reprezenta Luna Nouă în Pești care va da dovadă de oarecare lipsă de măsură, în sensul că, nu întotdeauna, nativii vor putea să se oprească din acestă de fugă spre un teritoriu ademenitor: povești de dragoste, romantism, nostalgii, doruri, chef de revederi cu persoanele dragi din trecut (din copilărie, din tinerețe, de mai ieri'). Nevoie de intimitate, de corespondență sufletească.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Scorpion. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

SĂGETĂTOR

Atenție la discuțiile care capătă aspectul unui ultimatum sau al unei constrângeri, inițiate de către cei apropiați (soți/soții, colaboratori, prieteni), care vor specula o situație neplăcută dar trecătoare sau o relatare trunchiată pe post de argument pentru a-l convinge pe nativ să facă sau să nu facă un anume lucru, să dea sau să nu dea curs unei inițiative, dorințe, hotărâri.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

CAPRICORN

Capricornii vor fi nevoiți să analizeze atent o situație, un conflict sau derularea unui eveniment la locul de muncă sau activitățile cu rol public pe care le susțin. Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, nativii nu vor avea nici răbdare și nici nu vor tolera derapajele celor dragi.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Capricorn. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

VĂRSĂTOR

Noutatea se va instala însă în sectorul convingerilor superioare, al conștiinței și al deciziilor majore, grație intrării Soarelui, în ziua de 22 septembrie, în casa a IX-a a construcției de sine, prin studiu, efort, ambiție și proiecte majore. Alături de Marte și Mercur, Soarele le va da Vărsătorilor, timp de o lună, mesaje pozitive, mai puțin exaltate și șocante și mai aplicate ori mai riguroase care le pot consolida un proiect personal sau le pot permite, după o serie de oscilații și analize pro și contra, să decidă în cunoștință de cauză.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Vărsător. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

PEȘTI

Peștii se vor simți în armonie cu natura lor zodiacală fundamentală, se vor regrupa în jurul unor teme de viață reale, necesare, pe care le vor privi ca pe niște datorii față de propria lor existență, cu maturitate și cu seriozitate, luându-și angajamente în fața conștiinței lor că se vor ține de treabă. Moment de expansiune a eu-lui când, nativilor, toate aspectele incomode de până acum, li se vor părea rezolvabile sau suportabile.
Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania săptămânal pentru Pești. Previziuni pentru perioada 18 – 24 septembrie 2021

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop