Horoscop 21 octombrie. Feriți-vă de drumurile lungi săptămâna aceasta

Horoscop 21 octombrie. BERBEC

Te afli într-o pasă destul de pesimistă din care ai impresia că nu mai ieși. Cu asemenea atitudine nici să nu te mire că nu-ți iese nimic. Vezi lucrurile într-o nuanță destul de gri.

Horoscop 21 octombrie. TAUR

Sunteți într-un moment important din viața voastră de aceea este bine ca deciziile să fie exclusiv ale voastre. Nu vă lăsați influențați de nimeni. Este spre binele tău să fii singur când iei decizii importante.

Horoscop 21 octombrie. GEMENI

Nu vreți să renunțați la ceva, nu vreți să vă despărțiți de ceva sau de cineva. Nu găsiți salvare în nimic din ce vă înconjoară. Căutați echilibrul ca să scăpați de această greutate de pe suflet.

Horoscop 21 octombrie. RAC

Sunt mari șanse să plângi după cineva, să ai inima frântă, să suferi după o iubire pierdută. Lasă timpul să treacă peste rana ta. O să uiți.

Horoscop 21 octombrie. LEU

Ești în fața unui nou început de drum, s-ar putea să fie un nou job, ori poate îți schimbi modul de gândire. Această noutate îți va schimba traiectoria vieții dacă vei știi să o gestionezi.

Horoscop 21 octombrie. FECIOARĂ

Gândește-te la ceva plăcut astăzi ca să scapi de tenebrele în care te bagă niște amintiri mai neplăcute. Nu mai coborî acolo cu mintea dacă vrei să-ți fie bine. Toți avem scheleți în dulap…

Horoscop 21 octombrie. BALANȚĂ

Ești egoist(ă) astăzi și tot ce faci o faci pentru propriul tău interes. E bine din când în când să te pui pe tine pe planul întâi și să faci din tine pionul principal, dar nu te folosi de nimeni pentru asta.

Horoscop 21 octombrie. SCORPION

Pentru Scorpionii care sunt deja într-o relație ziua de azi aduce o confirmare, un răspuns la o întrebare mai veche legată de relația lor. Pentru cei care sunt singuri, se clarifică anumite lucruri în mintea lor.

Horoscop 21 octombrie. SĂGETĂTOR

Ceea ce se întâmplă zilele acestea nu s-a mai întâmplat demult. Deciziile pe care le iei azi au repercusiuni în viitor, de aceea e bine să fii cu ochii în patru.

Horoscop 21 octombrie. CAPRICORN

Te-ai plictisit, faci zilnic aceleași lucruri, nimic nu-ți mai aduce bucurie. Ai intrat într-o gaură neagră din care nu mai poți ieși. Nici nu-i de mirare că nu mai simți plăcere în nimic.

Horoscop 21 octombrie. VĂRSĂTOR

Bazează-te pe intuiție astăzi pentru că nu vei da greș. Ai ceea ce se cheamă al șaselea simț care iese la suprafață în situații limită.

Horoscop 21 octombrie. PEȘTI

Folosește-te de experiențele trecute ca să înveți cum trebuie să te comporți în prezent. Omenirea funcționează după un tipar, ține cont de el. Fii mai atent(ă) la detaliile din jurul tău.

Foto: 123FR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop