Horoscop 21 octombrie. Zodia care își ia viața în propriile mâini

Horoscop 21 octombrie. Ziua de astăzi poate aduce consolidarea unor relații de cuplu sau, din contră, destrămarea lor acolo unde acestea se află de ceva vreme pe nisipuri mișcătoare. Nu este o zi favorabilă luării deciziilor. E însă o zi importantă pentru nativii dintr-o anumită zodie, care iau o decizie înțeleaptă, aceea de a-și lua viața în propriile mâini.

BERBEC

Înţelegeți astăzi că vorbele sunt doar vorbe şi că pentru a vă demonstra iubirea faţă de partener aveți nevoie de fapte concrete. Răbdarea şi grija de care dați dovadă vor duce relaţia într-o direcţie bună.

TAUR

Contextul astral al zilei predispune la inițiative neinspirate, pe fondul unei stări de confuzie. De aceea, ar fi bine să nu luați decizii importante tocmai astăzi.

GEMENI

Azi puteți planifica o călătorie alături de persoana iubită. Va fi o vacanță bine-meritată, în care vă veți consolida relația. Mare atenție în cazul în care vă hotărâți să contractați un credit. Pentru unii dintre voi, rambursarea acestuia ar putea deveni o povară.

RAC

Vă supărați din orice fleac, aveți impresia că toți vă jignesc. Nu este, însă, cazul să vă comportați ca și cum toată lumea ar avea ceva cu voi. Ați putea depăși foarte ușor această situație dacă ați trata-o cu puțin umor.

LEU

O persoană din trecutul vostru revine după o foarte lungă absenţă. Veți constata, însă, că e complet schimbată. NU ar fi recomandat să aveți așteptări cu privire la această persoană. Nu vă legați emoțional de ea.

FECIOARĂ

Pentru voi, ziua de azi este una importantă. E ziua în care decideți să vă luați viața în propriile mâini, să nu mai depindeți de unul și de altul, să aveți încredere în voi, să vă asumați greșelile și să învățați din ele, să nu vă mai temeți. E o decizie minunată, nu care cumva să uitați de ea.

BALANȚĂ

Această zi va fi dificilă din punct de vedere profesional. Simțiți că nu vi se apreciază în niciun fel inițiativele, ba, din contră, parcă vi se mai pun și bețe în roate. Relaxați-vă. Mâine veți vedea lucrurile cu alți ochi și veți constata că azi v-ați făcut prea multe scenarii.

SCORPION

Azi puteţi îndrepta nişte lucruri din trecut, ceea ce vă va ajuta să mergeți mai departe în relația de cuplu. Important e să fi învățat din greșelile pe care le-ați făcut și să nu le mai repetați.

SĂGETĂTOR

Sunteți plin de creativitate. Lăsați-vă imaginația să zboare încotro vrea și veți descoperi o mulțime de idei noi și bune. Nu acceptați să vă spună alții ce să faceți. Personal, aveți mai multe resurse pentru a vă croi singuri drumul spre ceea ce vreți să obțineți.

CAPRICORN

Dorințele partenerului de viață vă solicită azi mai mult decât de obicei. Încercați să nu-l refuzați, să-i acordați sprijinul de care are nevoie! Succesul lui depinde și de voi, de modul în care știți să-i fiți alături.

VĂRSĂTOR

Sunteți, azi, nevoiţi să faceți astăzi nişte cumpărături. Încercați să nu vă lăsați purtaţi de val şi faceți cheltuieli care nu-și au rostul, investind în lucruri de care nu aveți neapărată nevoie în perioada următoare.

PEȘTI

Contextul astral al zilei de azi nu este favorabil sectorului sentimental. Există posibilitatea să descoperiți despre partenerul de viață un lucru care vă dezgustă sau chiar să descoperiți că ați fost/sunteți înșelați.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop