Horoscop 20 octombrie. O șansă nesperată se ivește de unde nu vă așteptați

Horoscop 20 octombrie. O șansă nesperată se ivește de unde nu vă așteptați mai ales după ce lucrurile n-au mers foarte bine în ultimele două săptămâni.

Horoscop 20 octombrie. BERBEC

Niciun nativ din nicio altă zodie nu este mai predispus către obsesii așa cum sunt Berbecii. Dacă nu reușiți să vă creați un sistem propriu de evadare din această “închisoare” n-o să vă fie bine.

Horoscop 20 octombrie. TAUR

Nu îți pleca urechea la bârfe sau vorbe neplăcute despre o persoană sau alta… de fiecare dată când intri în genul acesta de discuții, ești părtaș. Vezi-ți de problemele tale.

Horoscop 20 octombrie. GEMENI

Tu ai nevoie de un mentor, de o persoană cu o vastă experiență de viață, nu de tineri fără minte. Îți pierzi timpul aiurea iar astăzi, din păcate, simți nevoie unui ajutor din partea cuiva trecut prin viață.

Horoscop 20 octombrie. RAC

Când toate păreau că intră pe un făgaș normal ceva intervine și te scoate din sărite. Ești din cale-afară de nervos că lucrurile nu ies așa cum vrei tu.

Horoscop 20 octombrie. LEU

O șansă de unde nici nu gândeai se întrevede la orizont. De cele mai multe ori în viață așa se întâmplă: când ajungi cu sufletul într-un loc de unde crezi că nu mai ai speranță, ceva te ridică de acolo.

Horoscop 20 octombrie. FECIOARA

Astăzi ai chef să te pui în valoare iar pentru asta ești dispus(ă) să faci câteva sacrificii notabile. În primul rând ai chef de muncă și ai spor. Iar șansele ca cineva să te vadă sunt foarte mari.

Horoscop 20 octombrie. BALANȚA

O dispută, o ceartă, discuții contradictorii, contarziceri și păreri diferite într-un context în care nu ai nimic de câștigat. În a doua parte a zilei nativii vor fi constrânși să aleagă o poziție fermă.

Horoscop 20 octombrie. SCORPION

Ai pus bani deoparte? Dacă da, acest lucru îți dă un sentiment de siguranță. Dacă nu, ești în punctul de a face planuri pentru schimbarea veniturilor tale.

Horoscop 20 octombrie. SĂGETĂTOR

Vă gândiți să faceți o investiție, să cumpărați ceva important pentru casă. Trebuie să nu vă grăbiți să cheltuiți inutil pe câteva capricii. Ci pe ceva care merită efortul.

Horoscop 20 octombrie. CAPRICORN

Ți se dă din ce în ce mai mult de muncă și pare că nu mai faci față. Nici colegii nu îți sunt de mare ajutor. Te trag în jos cu starea lor deplorabilă. Mai mult se plâng…

Horoscop 20 octombrie. VĂRSĂTOR

Vărsătorii simt nemulțumire și frustrare astăzi. Ceva îi împiedică să vadă cu claritatea lumea din jur. Doar nori și furtună. În noiembrie toate se vor liniști.

Horoscop 20 octombrie. PEȘTI

O furtună se anunță peste sufletul vostru, asta dacă nu este deja acolo. Așteaptă-te la răsturnări mari de situații.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop