Horoscop 2022, zodia care pune dragostea în cui anul viitor

Anul 2022 Gemenii vor fi preocupați de latura profesională mai mult decât de celelalte aspecte ale vieții lor.

Anul care vine va fi unul dintre cei mai buni ani pentru cariera ta din ultimul deceniu, cu o multitudine de oportunități profesionale la care doar visai în secret. Cele mai bune luni pentru progres profesional vor fi atunci când Jupiter va face turul Peștilor din 28 decembrie 2021 până în 10 mai 2022 – în special luna nouă în Pești pe 2 martie – și apoi din nou între 27 octombrie și 20 decembrie.

Mercur, conducătorul tău, va retrograda de trei ori în acest an (14 ianuarie, 10 mai, 9 septembrie), cerându-ți să te liniștești. Deoarece viața se va mișca incredibil de repede pentru tine, folosește aceste perioade de timp pentru a lua o pauză de la viață și a planifica o vacanță într-o destinație specială.
Jupiter va fi în continuare în Pești, în casa a zecea, când Marte va apărea în perioada 14 aprilie – 24 mai, cu cea mai bună perioadă a ta, până pe 10 mai. În aceste luni: martie, aprilie și mai, veți fi în centrul atenției, vă puteți deschide o afacere, iar banii vor veni foarte repede.
Pentru Gemeni, 2022 este un an mare pentru carieră, iar dragostea trece pe locul doi. Totuși, pot avea loc câteva episoade romantice, așa că nu vă întristați. Odată ce Jupiter se mută în Berbec, între 10 mai și 27 octombrie, vei avea mult mai mult timp pentru dragoste și o viață personală îmbogățită și s-ar putea să-ți vezi cu ochii un vis pe care ți-ai dorit de mult să-l realizezi.
Acesta va fi un an cu ritm rapid. Vă veți simți uneori ca și cum ați băut prea multă cafea, așa că o să simțiți nevoia de multe pauze.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop