Horoscop 2022, anul care vine aduce o schimbare bruscă pentu această zodie

Horoscop 2022: anul care vine se anunță unul extraodinar, cu multe schimbări, unele chiar ce țin de destin.

În primele trei trimestre ale anului 2022, există atât de multă energie în viața ta, încât rareori ai experimentat așa ceva. Fiecare planetă pare să ofere încrederea de a găsi și dezvolta oportunități, mai degrabă decât să stai pe loc și să aștepți. Cea mai bună parte a anului este din februarie până în august. Apoi, restul anului va fi petrecut pentru a ajusta unele probleme și a remedia defectele, mai ales din septembrie până la începutul lunii ianuarie 2023.
Pe măsură ce începe anul 2022, Jupiter s-a mutat în Pești, iar aceasta este o veste bună pentru tine: el aduce profituri din munca depusă cu un an înainte, mai ales dacă lucrezi pe cont propriu. Jupiter în Pești îți va extinde foarte mult cercul de prieteni, contactele și colegii. Și ca patron al casei a opta a banilor, acești noi prieteni vor avea o influență directă asupra abilității tale de a face bani. Pentru cea mai bună șansă de a întâlni pe cineva nou, urmăriți luna nouă din 27 august în Fecioară.
Fericitul Jupiter, până atunci, se va afla în cea de-a douăsprezecea casă a problemelor ascunse, așa că o întâlnire bruscă poate avea loc – iar dacă pandemia este încă un prag, se poate întâmpla oriunde, online… Anul tău va fi plin de oportunități și schimbări. Schimbarea poate fi bună – chiar și tu vei fi de acord – pentru că te muți într-un nou loc interesant în cariera ta și, de asemenea, vor fi schimbări în ceea ce privește o relație de dragoste sau de afaceri. Vei fi înconjurat de mulți oameni noi și fascinanti care vor veni în viața ta într-un ritm rapid. Prietenii vor avea grijă de tine anul acesta în moduri pe care nu le-ai mai experimentat până acum, dând un nou sens expresiei „Prietenii tăi sunt familia pe care ți-o faci pentru tine’. Printre noii prieteni pe care ii faci, daca esti singur, unul poate deveni un potențial partener de viață. Este un an mare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop