HOROSCOP 2015: Cum va arăta noul an din perspectiva astrelor

horoscop 2015 pentru zodia Balanta

foto horoscop 2015 Balanță via Shutterstock

BALANȚĂ

Dragoste

Simți nevoia de o schimbare în viața ta amoroasă și ai de gând să îți găsești independența și detașarea de relația de cuplu actuală. Asta nu înseamnă că va lua sfârșit, ci pur și simplu vei învăța s-o modelezi astfel încât să te poți simți bine în ea. Ai nevoie de spațiu și nu doar fizic, ci și emoțional. Te poți detașa de partenerul de viață făcându-ți noi prieteni.

Bani

În ultimii 2 ani ai simțit că ai muncit din greu pentru puținii bani pe care i-ai câștigat și ai avut de trecut peste multe obstacole. Perioada aceasta va mai continua până în septembrie 2015 și de aceea este bine să îți revizuiești cheltuielile și să înveți să nu mai cheltuiești fără cap.

Sănătate

Privitor la sănătate, ai mare atenție la medicamentele pe care le vei lua în 2015, pentru că există mari șanse ale unei toxiinfecții. Evită orice medicament care îți afectează percepția realității (calmante, somnifere etc.).

SCORPION

Dragoste

Mai mulți ani de acum înainte, Neptun îți va tranzita casa Dragostei, iar poziția sa va aduce mai mult mister, compasiune și idealism în relațiile tale de cuplu. Vei avea de învățat ce înseamnă dragostea necondiționată și chiar vei deveni mai romantică decât ești deja. Ai ocazia să crești o relație nemaipomenită alături de partenerul de viață.

Bani

Ai grijă la riscurile financiare ce se prezintă în 2015. Nu este un moment bun să faci speculații financiare sau investiții mari, pentru că sigur vor ieși prost. Citește cu multă atenție contractele înainte să le semnezi!

Sănătate

Problemele de sănătate par să apară din neant și vor fi legate mai mult de starea ta mentală – stresul ar putea să-și pună amprenta și putea suferi de insomnii, lipsa concentrării etc.

SĂGETĂTOR

Dragoste

Vrei să te detașezi cât mai mult de viața ta amoroasă, din punct de vedere emoțional. Vrei să te simți din nou liberă, mai ales pentru toate oportunitățile ce îți vor ieși în cale. Cel mai probabil persoana iubită va ajunge la stadiul de prieten. Ți-ai putea găsi jumătatea cu instrumente mai puțin convenționale – via Internet, pe site-uri de dating.

Bani

Mulți dintre nativi ar putea simți în 2015 situația financiară ca un colaps – există riscul să pierzi controlul asupra finanțelor tale în urma unor situații neprevăzute. Totuși, nu dispera! Orice criză este o lecție și vei învăța cum să îți administrezi mai bine resursele financiare de acum înainte.

Sănătate

Dacă simți nevoia să petreci mai mult timp de una singură, există riscul să intri în depresie. Găsește un echilibru între intimitate și viața socială ca să nu capeți comportamente distructive.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop