HOROSCOP 2015: Cum va arăta noul an din perspectiva astrelor

Cu multe gânduri pozitive și urări de bine intrăm în anul 2015. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru 2015, pe fiecare plan:

horoscop-2015

foto Horoscop 2015, anul Caprei via Shutterstock

BERBEC

Dragoste

Începi anul cu planeta Jupiter în Leu în casa Dragostei, iar acest lucru înseamnă că până în luna august a anului 2015, norocul în dragoste îți va surâde. Vei cunoaște numeroși oameni noi, vei avea multe oportunități să legi relații de dragoste sau pur și simplu vei observa cu relația ta va evolua foarte frumos. Pot apărea unele dificultăți pe plan sexual, mai exact actul ar putea deveni mai degrabă o obligație decât o plăcere.

Bani

Se poate ca partenerul de viață să treacă prin situații mai dificile din punct de vedere financiar, iar acest lucru să te afecteze și pe tine, resimțind frustrarea celuilalt. La locul de muncă vor avea loc schimbări – fie îți găsești un loc de muncă mai bine remunerat, fie ești promovat într-un post nou, dar cu mai multe responsabilități. Planeta Pluto este responsabilă pentru toate schimbările ce vor surveni și îți va guverna Casa Carierei pentru următorii 12 ani.

Sănătate

Problemele de sănătate ce vor apărea anul acesta vor fi mai degrabă de natură emoțională. În primele luni ale anului 2015 vor ieși la suprafață lucruri pe care le-ai ținut ascunse mult timp, însă odată rezolvate aceste probleme vei reveni la un echilibru emoțional. Vei ajunge să cunoști părți din tine pe care nu le-ai mai aflat până acum și vei reuși să formezi obiceiuri sănătoase pentru starea ta psihică.

TAUR

Dragoste

Viața amoroasă va deveni înfloritoare abia începând cu luna August a anului 2015. Vei învăța cum să îți exprimi sentimentele într-un mod creativ și chiar vei avea mai mult curaj să riști pentru persoana iubită. Dacă ești în căutarea pasiunii, ai șanse să o găsești, însă relația nu va fi de lungă-durată.

Bani

Vei simți că Universul te testează în continuare – dacă nu ai dus-o prea grozav din punct de vedere financiar până acum, problemele nu își găsesc finalul nici anul viitor, însă lucrurile par să se îndrepte un pic. Pune-ți un obiectiv și concentrează-ți toată puterea asupra lui dacă vrei să scapi odată de problemele financiare ce nu îți mai dau pace.

Sănătate

Astrele te anunță că este cazul să renunți la obiceiurile nesănătoase pe care ți le-ai făcut în 2014, pentru că nu fac decât să te țină în urmă pe celelalte planuri. Nu vor apărea probleme majore de sănătate dacă începi să faci și un pic de sport, atât cât îți permite timpul.

GEMENI

Dragoste

Ajungi să te cunoști mai bine și chiar să te maturizezi mai mult în 2015. Asta înseamnă că vei înțelege ce înseamnă cu adevărat o relație de cuplu, ce ai nevoie de la o relație, cum să fii un partener mai bun și dacă mergeți în aceeași direcție. Este un an bun în care să înveți să ai relații de cuplu mai bune, luând decizii responsabile pentru tine și alături de partenerul de viață.

Bani

Devii mai atent la locul de muncă și chiar faci adevărate eforturi să te înțelegi cu colegii de muncă, deoarece ei te pot ajuta să ajungi mai sus decât ești la finalul anului 2014. Dacă îți menții ascensiunea la job, apar și oportunitățile unui salariu mai mare, satisfăcător pe plan financiar.

Sănătate

Anul 2015 nu vine cu mari probleme de sănătate în cazul tău, însă ar trebui să ai mai multă gijă de corpul tău: mergi la sală, fă mișcare și renunță la mâncărurile nesănătoase.

Horoscop 2015 pentru zodia Rac

foto horoscop 2015 pentru zodia Rac via Shutterstock

RAC

Dragoste

2015 aduce în viața ta amoroasă multe lupte pentru putere, contra partenerului de viață, dar și în celelalte relații din viața ta. Ai nevoie ca tu să fii cea care controlează relația de cuplu și ai putea deveni o adevărată manipulatoare emoțională. Ai grijă cu jocurile de putere, pentru că te pot face să îți pierzi partenerul.

Bani

Nu se arată schimbări impresionante anul viitor – există persoane în anturajul tău care refuză să admită efortul pe care îl depui la locul de muncă, iar din acest motiv îți va fi greu să urci într-o poziție mai bună sau chiar să-ți găsești un loc de muncă unde să câștigi mai mulți bani.

Sănătate

Saturn aduce cu sine o serie de probleme de sănătate. Nu sunt grave, însă trebuie să mergi la doctor și să le tratezi pe toate. Vor apărea în mai multe cazuri și este bine să pui sănătatea pe primul loc, dacă nu vrei ca acestea să se agraveze.

LEU

Dragoste

Leul este semnul zodiacal care caută adulație din toate părțile și de multe ori o poate confunda cu dragostea. Din punct de vedere amoros, anul 2015 nu vine cu mari îmbunătățiri. Vor exista câteva ocazii să te îndrăgostești și să începi relații de cuplu, însă se vor dizolva rapid.

Bani

Ai mare grijă cu banii în 2015, în special dacă vrei să faci un împrumut sau să dai bani cu împrumut și este vorba să semnezi contracte oficiale. Informează-te bine înainte, pentru că există riscul să fie vorba de o înșelătorie, iar tu să ieși în pierdere. Vei câștiga mai bine la locuri de muncă unde îți folosești mai mult imaginația și spiritul creativ.

Sănătate

Ești mai susceptibilă la emoțiile negative ale celor din jur și începi să te încarci și să te îngreunezi tu cu ele. Toate aceste emoții toxice pe care le duci în spate îți vor afecta starea de sănătate – poți face anumite afecțiuni pe fond nervos. Ai mai multă grijă de tine!

FECIOARĂ

Dragoste

Relațiile de cuplu ar putea avea de suferit și s-ar putea să te afli într-un punct unde lucrurile între tine și partenerul de cuplu se vor schimba. Vei afla ce îți dorești cu adevărat de la relația ta și chiar există posibilitatea să mergeți mai departe fiecare pe cont propriu.

Bani

2015 nu este un an cu stabilitate financiară pentru tine, ci toate se pot schimba subit, însă nu doar în sens negativ, ci lucrurile pot evolua. Este foarte important ca în acest ani să dai dovadă de independență financiară. Vei putea beneficia financiar la joburi legate de tehnologie, Internet, inovașii sau cercetări.

Sănătate

Ferește-te de excesele de dietă – nu ține cure drastice, dar nici nu renunța la alimentele sănătoase. În 2015 este important să menții un echilibru între spiritual și fizic, pentru o sănătate de fier.

horoscop 2015 pentru zodia Balanta

foto horoscop 2015 Balanță via Shutterstock

BALANȚĂ

Dragoste

Simți nevoia de o schimbare în viața ta amoroasă și ai de gând să îți găsești independența și detașarea de relația de cuplu actuală. Asta nu înseamnă că va lua sfârșit, ci pur și simplu vei învăța s-o modelezi astfel încât să te poți simți bine în ea. Ai nevoie de spațiu și nu doar fizic, ci și emoțional. Te poți detașa de partenerul de viață făcându-ți noi prieteni.

Bani

În ultimii 2 ani ai simțit că ai muncit din greu pentru puținii bani pe care i-ai câștigat și ai avut de trecut peste multe obstacole. Perioada aceasta va mai continua până în septembrie 2015 și de aceea este bine să îți revizuiești cheltuielile și să înveți să nu mai cheltuiești fără cap.

Sănătate

Privitor la sănătate, ai mare atenție la medicamentele pe care le vei lua în 2015, pentru că există mari șanse ale unei toxiinfecții. Evită orice medicament care îți afectează percepția realității (calmante, somnifere etc.).

SCORPION

Dragoste

Mai mulți ani de acum înainte, Neptun îți va tranzita casa Dragostei, iar poziția sa va aduce mai mult mister, compasiune și idealism în relațiile tale de cuplu. Vei avea de învățat ce înseamnă dragostea necondiționată și chiar vei deveni mai romantică decât ești deja. Ai ocazia să crești o relație nemaipomenită alături de partenerul de viață.

Bani

Ai grijă la riscurile financiare ce se prezintă în 2015. Nu este un moment bun să faci speculații financiare sau investiții mari, pentru că sigur vor ieși prost. Citește cu multă atenție contractele înainte să le semnezi!

Sănătate

Problemele de sănătate par să apară din neant și vor fi legate mai mult de starea ta mentală – stresul ar putea să-și pună amprenta și putea suferi de insomnii, lipsa concentrării etc.

SĂGETĂTOR

Dragoste

Vrei să te detașezi cât mai mult de viața ta amoroasă, din punct de vedere emoțional. Vrei să te simți din nou liberă, mai ales pentru toate oportunitățile ce îți vor ieși în cale. Cel mai probabil persoana iubită va ajunge la stadiul de prieten. Ți-ai putea găsi jumătatea cu instrumente mai puțin convenționale – via Internet, pe site-uri de dating.

Bani

Mulți dintre nativi ar putea simți în 2015 situația financiară ca un colaps – există riscul să pierzi controlul asupra finanțelor tale în urma unor situații neprevăzute. Totuși, nu dispera! Orice criză este o lecție și vei învăța cum să îți administrezi mai bine resursele financiare de acum înainte.

Sănătate

Dacă simți nevoia să petreci mai mult timp de una singură, există riscul să intri în depresie. Găsește un echilibru între intimitate și viața socială ca să nu capeți comportamente distructive.

Horoscop 2015 pentru zodia Capricorn

foto Horoscop 2015 Capricorn via Shutterstock

CAPRICORN

Dragoste

Dacă simți că treci printr-o perioadă de criză cu partenerul de cuplu, senzația se va intensifica până în luna August a anului 2015. Cu toate acestea, vei avea puterea să te refaci după această criză de proporții și să înveți mai multe decât te-ai fi așteptat.

Bani

Dacă ai făcut un împrumut la bancă, s-ar putea să îți fie mai greu să îți plătești datoriile. Există posibilitatea să acumulezi chiar mai multe datorii și totuși să nu te poți opri cheltuielile.

Sănătate

Criza amoroasă prin care vei trece va avea efecte negative și asupra stării tale de sănătate, atât fizică, dar și psihică. Ai mai multă grijă de tine, cu atât mai mult cu cât te simți mai deprimată.

VĂRSĂTOR

Dragoste

O perioadă de tensiune din căsnicia sau relația ta de cuplu își pune amprenta și vei simți tot mai mult nevoia să te separi de persoana în cauză. Decizia va fi temporară, însă, pentru că vei reuși să treci peste neînțelegeri și certuri alături de partenerul tău.

Bani

Ai mare grijă cu persoanele care îți promit că te vei îmbogăți rapid, pentru pusă în fața unui vis 'ca și împlinit' îți poate întuneca judecata și le vei cădea pradă cu ușurință. Siguranța materială este un vis al tuturor, însă găndește bine înainte să iei decizii rapide.

Sănătate

Este important să începi să renunți, puțin câte puțin, la obiceiurile proaste – fumat, consumul alcoolului, pierderea nopților în detrimentul odihnei – ca în următorii 2 ani să nu le mai ai deloc. Sănătatea ta contează foarte mult de deciziile pe care le vei lua încă de la începutul anului 2015.

PEȘTI

Dragoste

Dacă ești în căutarea unui partener de viață, Jupiter îți va fi alături încă de la începutul anului 2015, astfel că ai mari șanse să întâlnești chiar partenerul cu care să te căsătorești. Persoanele noi care vor intra în viața ta vor fi cei de la care vei avea multe de învățat.

Bani

În 2015, situația ta financiară se va schimba radical. Stabilitatea va fi greu de atins fără să plănuiești cu atenție un fond pentru situații de urgență. Dacă îți știi valoarea, vei atrage banii ca un magnet și astfel vei putea trăi viața pe care ți-o dorești.

Sănătate

Nu vei avea probleme de sănătate serioase în 2015, ci chiar te vei simți mai plină de vitalitate și energie în noul an. Chiar și așa, este important să păstrezi un echilibru și să faci sport oricând ai ocazia, ca să nu se depună kilograme în plus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop