HOROSCOP 2015: Cum va arăta noul an din perspectiva astrelor

Cu multe gânduri pozitive și urări de bine intrăm în anul 2015. Iată ce ți-au pregătit astrele pentru 2015, pe fiecare plan:

horoscop-2015

foto Horoscop 2015, anul Caprei via Shutterstock

BERBEC

Dragoste

Începi anul cu planeta Jupiter în Leu în casa Dragostei, iar acest lucru înseamnă că până în luna august a anului 2015, norocul în dragoste îți va surâde. Vei cunoaște numeroși oameni noi, vei avea multe oportunități să legi relații de dragoste sau pur și simplu vei observa cu relația ta va evolua foarte frumos. Pot apărea unele dificultăți pe plan sexual, mai exact actul ar putea deveni mai degrabă o obligație decât o plăcere.

Bani

Se poate ca partenerul de viață să treacă prin situații mai dificile din punct de vedere financiar, iar acest lucru să te afecteze și pe tine, resimțind frustrarea celuilalt. La locul de muncă vor avea loc schimbări – fie îți găsești un loc de muncă mai bine remunerat, fie ești promovat într-un post nou, dar cu mai multe responsabilități. Planeta Pluto este responsabilă pentru toate schimbările ce vor surveni și îți va guverna Casa Carierei pentru următorii 12 ani.

Sănătate

Problemele de sănătate ce vor apărea anul acesta vor fi mai degrabă de natură emoțională. În primele luni ale anului 2015 vor ieși la suprafață lucruri pe care le-ai ținut ascunse mult timp, însă odată rezolvate aceste probleme vei reveni la un echilibru emoțional. Vei ajunge să cunoști părți din tine pe care nu le-ai mai aflat până acum și vei reuși să formezi obiceiuri sănătoase pentru starea ta psihică.

TAUR

Dragoste

Viața amoroasă va deveni înfloritoare abia începând cu luna August a anului 2015. Vei învăța cum să îți exprimi sentimentele într-un mod creativ și chiar vei avea mai mult curaj să riști pentru persoana iubită. Dacă ești în căutarea pasiunii, ai șanse să o găsești, însă relația nu va fi de lungă-durată.

Bani

Vei simți că Universul te testează în continuare – dacă nu ai dus-o prea grozav din punct de vedere financiar până acum, problemele nu își găsesc finalul nici anul viitor, însă lucrurile par să se îndrepte un pic. Pune-ți un obiectiv și concentrează-ți toată puterea asupra lui dacă vrei să scapi odată de problemele financiare ce nu îți mai dau pace.

Sănătate

Astrele te anunță că este cazul să renunți la obiceiurile nesănătoase pe care ți le-ai făcut în 2014, pentru că nu fac decât să te țină în urmă pe celelalte planuri. Nu vor apărea probleme majore de sănătate dacă începi să faci și un pic de sport, atât cât îți permite timpul.

GEMENI

Dragoste

Ajungi să te cunoști mai bine și chiar să te maturizezi mai mult în 2015. Asta înseamnă că vei înțelege ce înseamnă cu adevărat o relație de cuplu, ce ai nevoie de la o relație, cum să fii un partener mai bun și dacă mergeți în aceeași direcție. Este un an bun în care să înveți să ai relații de cuplu mai bune, luând decizii responsabile pentru tine și alături de partenerul de viață.

Bani

Devii mai atent la locul de muncă și chiar faci adevărate eforturi să te înțelegi cu colegii de muncă, deoarece ei te pot ajuta să ajungi mai sus decât ești la finalul anului 2014. Dacă îți menții ascensiunea la job, apar și oportunitățile unui salariu mai mare, satisfăcător pe plan financiar.

Sănătate

Anul 2015 nu vine cu mari probleme de sănătate în cazul tău, însă ar trebui să ai mai multă gijă de corpul tău: mergi la sală, fă mișcare și renunță la mâncărurile nesănătoase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop