Horoscop 20 octombrie: zi colosală! Zodii care schimbă total macazul vieții

Luna Neagră din Berbec ne îndeamnă la eroism și noi începuturi. Trebuie să aratăm cât suntem de curajoși și de ambițioși.

BERBEC

Sunteți vedetele acestei zile pentru că Luna Plină are loc la voi în zodie, abia acum culegeți roadele din ultimele șase luni. Este un moment de apogeu, ați ajuns la un rezultat fără niciun fel de ajutor. Nu ați avut susținere, vă priviți în oglindă și sunteți mândri de voi. Vă bucurați de o victorie. Se naște un plan nou în mintea voastră.

TAUR

Luna Nouă aduce o idee nouă pe care o țineți secretă, n-o faceți publică. Este mai mult decât un vis este o voință la care o să puneți toate eforturile. Așteptați să vedeți care sunt reacțiile celor din jur. Pentru ca acest plan să fie dus la îndeplinire aveți nevoie de cei dragi, de prieteni și familie.

GEMENI

Este un moment la care trebuie să fiți foarte atenți. Nu sunteți într-o perioadă foarte bună, există un dram de pericol în jurul vostru. S-ar putea să fie un prieten care nu vorbește lucruri foarte frumoase despre voi.

RAC

Pentru voi este un eveniment plăcut sufletește. Vă simțiți în siguranță, trăiți momente speciale alături de cineva drag. Un moment care a început pe 6 octombrie se prelungește zilele acestea.

LEU

Este un moment interesant pentru că simțiți o schimbare. Se schimbă ceva în viața voastră, s-ar putea să fie o separare. O plecare a cuiva sau chiar a voastră. O luați într-o altă direcție. Nu trageți o concluzie pentru că distanța s-ar putea să vă atragă mai tare…

FECIOARA

Această Lună Plină înseamnă un final de capitol și care vă îndeamnă să priviți în altă direcție. Se încheie o poveste, o afacere, o relație. Este o decizie importantă, la care v-ați gândit mult timp, ați cumpănit bine. Foarte posibil să fie o pasiune care vă cheamă fantastic.

BALANȚA

Balanțele sunt vizate direct de această lună plină, poate fi o schimbare de sens. Aveți o dorință nouă. Până acum ați mers pe o singură cale și vă gândeați că este singura, dar din 6 octombrie s-a întors roata. Pe ultima sută de metri trageți tare și rezistați să ajungeți unde vreți.

SCORPION

Pentru Scorpioni e un moment de cules roade, pentru că ați depus ceva eforturi. Dar nu uitați că n-ați fost singur. Cineva v-a ajutat, vă completează cineva acolo. Cumva s-a rupt ceva în această comunicare. Parcă nu mai există această cooperare. Cineva vrea să se afirme.

SĂGETĂTOR

Trebuie să fiți foarte atenți la aceste zi spre ce investiți această energie care vă cheamă. Aveți un soi de pasiune și patimă și dorință, ați investit în ceva. Exagerați și vă aruncați cu capul înainte. Energia pe care o investiți are efect de bumerang, se risipește și moare. Parcă ați pierdut rațiunea…

CAPRICORN

Este un moment de schimbare de anturaj, de echipă, de mediu. Oamenii alături de care ați lucrat s-au schimbat, nu mai sunt aceeași. Unii profită și vă fură energia. Unii strică lucruri din viața voastră. Nu mai investiți resurse în oameni.

VĂRSĂTOR

Sunteți în momentul în care simțiți că ați terminat o relație și vă pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Ați vrea să vă întoarceți la acea persoană. Ar trebui să mai dați o șansă relației care s-a sfârșit. Poate că ar trebuie să vă gândiți că v-ați pripit, acolo sunt niște sentimente.

PEȘTI

Trezirea la realitate este dură: ceva nu funcționează în viața voastră. Degeaba ați tot încercați să resuscitați o relație rana este mult prea adâncă. Cărați după voi o persoană sau o situație care nu mai are nimic de oferit. Direcția aceasta este moartă. Este ca un ataș la motocicletă de care nu mai aveți nevoie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop