Horoscop 2 iulie 2020. Astăzi este despre sinceritate și dorințe

Fii deschis astăzi. Spune ce ai pe suflet. Aruncă-ți dorințele în Univers. O să se întâmple magie.

Horoscop 2 iulie 2020 Berbec
Astăzi te relaxezi. Toate lucrurile îți merg ca unse. Pe plan sentimental, lucrurile merg la fel de frumos. O să ai o zi minunată. Bucură-te de ea.

Horoscop 2 iulie 2020 Taur
Multe schimbări pentru tine, începând de astăzi. Un moment numai bun ca să începi să pui lucrurile la punct. Ia-ți timp de gândire și stabilește ordinea priorităților.

Horoscop 2 iulie 2020 Gemeni
Astăzi pentru tine vin lecții foarte interesante. Atât în ceea ce te pivește pe tine, dar și pe cei din jurul tău. Vrei să fii fericit? Depune efort pentru asta. Lucrurile bune vin atunci când meriți.

Horoscop 2 iulie 2020 Rac
Ești obișnuit să ai mereu lumea la picioare. Iată că astăzi, energiile nu par a ți se alinia. Secretul constă în atenția pe care obișnuiești să le-o dai celor din jurul tău.

Horoscop 2 iulie 2020 Leu
Visele tale încep să se îndeplinească astăzi. Nu lăsa pe nimeni să-ți stea în cale. Documentează-te, fă-ți planuri, lasă informația să vină înspre tine. Se vor întâmpla minuni.

Horoscop 2 iulie 2020 Fecioară
Toată atenția ta se va duce astăzi către cineva apropiat ție. Sunteți pe aceeași lungime de undă, iar asta vă va consolida relația. Discutați deschis și lucrurile se vor întâmpla așa cum vă doriți.

Horoscop 2 iulie 2020 Balanță
Nu te ghida astăzi după cele ce-ți sunt spuse de apropiați. Cel mai indicat este să faci fix așa cum simți că este potrivit. O să vezi ce rezultate frumoase vei avea.

Horoscop 2 iulie 2020 Scorpion
Te preocupă felul în care arăți. Este foarte bine, dar ai mare grijă la cum te alimentezi. În ultima vreme ai pus mult preț pe mișcare, dar la capitolul alimentare ai cam zbârcit-o.

Horoscop 2 iulie 2020 Săgetător
Astăzi, dacă știi cu adevărat ce-ți dorești, nimic nu-ți stă în cale. Cere ajutorul persoanelor din anturajul tău, acele persoane care au cu adevărat o influență pozitivă asupra ta.

Horoscop 2 iulie 2020 Capricorn
Nu-ți place să ieși din zona de confort, iar asta te face să nu reușești să ajungi acolo unde îți dorești. Hai, încearcă să fii puțin mai curajos. Fără puțină nebunie nu ai cum ajungi departe.

Horoscop 2 iulie 2020 Vărsător
Astăzi ești epuizat. Profită de această lipsă de energie și ia-ți timp pentru tine. Știm că ai foarte multe decizii de luat, însă nu este momentul cel mai bun ca să faci acești pași. Odihnește-te acum.

Horoscop 2 iulie 2020 Pești
Multe emoții astăzi. Există cineva în anturajul tău care te apreciază. Nutrește o serie de sentimente puternice pentru tine, iar astăzi îți ia curajul să-ți spună. Nu fugi, așa cum faci de obicei, gândește-te de două ori înainte de a răspunde.

Credit foto: Revista Avantaje

Roxana Blagu a născut! Prima imagine cu fiul artistei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro