Horoscop 19 noiembrie. Zodia care își ia inima-n dinți și spune tot ce-are pe suflet

Horoscop 19 noiembrie. Azi ies la iveală adevăruri ascunse sau spuse pe jumătate. Contextul astral le insuflă nativilor din mai multe zodii destul curaj încât aceștia reușesc să dea glas nemulțumirilor care-i macină de multă vreme. Nativii dintr-un anumit semn zodiacal își iau inima-n dinți și își spun oful.

BERBEC

După o perioadă în care lucrurile nu prea au mers așa cum v-ați fi dorit, azi apare soarele și pe strada voastră. Contextula stral al zilei vă ajută să vă recăpătați încrederea în voi înșivă și să abordați situațiile care apar și eventualele piedici cu fruntea sus. Și mai mult decât atât, să ieșiți învingători.

TAUR

Nimic pare să nu vă mai mulțumească în ultima vreme. Nici jobul, nici relațiile cu familia, cu partenerul de viață sau cu prietenii. Atunci, poate că problema e la voi. Poate că ar trebui să vă aplecați mai mult asupra trăirilor și emoțiilor voastre, să le identificați sursa și abia atunci veți realiza că nimeni din jurul vostru nu este atât de vinovat de ce vi se întâmplă pe cât vreți voi să credeți.

GEMENI

V-ați abandonat muncii și parcă nimic altceva nu mai există pentru voi. Poate nu realizați, dar dependența de muncă este la fel ca orice altă dependență. Vă ajută să fugiți de ceva. De ce anume fugiți? Încercați să vă răspundeți la întrebarea asta.

RAC

Nu sunteți în cea mai bună formă, azi, și cu toate astea trageți de voi să vă duceți sarcinile la îndeplinire. Să știți că aveți tot dreptul să nu vă simțiți bine, să luați pauze, să vă refaceți și aveți, de asemenea, dreptul să nu vă simțiți vinovați că nu mai puteți.

LEU

Cineva din anturajul vostru vorbește, azi, mai mult decât e cazul. Cumva, acest personaj se scapă' și spune lucruri pe care n-ar fi vrut să le spună. Deși aveați bănuielile voastre, dezvăluirea pe care-o face această persoană vă confirmă că nu v-ați înșelat deloc cu privire la cineva pe care-l credeați prieten. Imaginea voastră ar putea avea puțin de suferit, dar măcar știți cum stau lucrurile și de cine să vă feriți de azi înainte.

FECIOARĂ

Ați înghițit prea multe, în ultima vreme, de la cineva apropiat și v-a ajuns cuțitul la os. Azi,a strele vă ajută să vă luați inima-n dinți și să înfruntați acea persoană. Vestea bună este că respectivul va fi luat prin surprindere de reacția voastră și nu va ști cum să reacționeze, astfel că nu va avea șanse să iasă basma curată din situația pe care el însuși a generat-o.

BALANȚĂ

La locul de muncă se întâmplă lucruri care vă nemulțumesc profund. A venit momentul să le faceți cunoscute superiorilor. Nu vă temeți. Cel mai rău lucru care vi se poate întâmpla este să vă atrageți antipatia câtorva colegi. Dar asta nu poate fi mai rău decât să vedeți nedreptatea și să n-o denunțați.

SCORPION

Poate că nu e cea mai bună zi a voastră, dar cu siguranță îi veți face față cu brio. E o zi a provocărilor, și în plan profesional, și în plan personal, dar niciuna dintre aceste provocări nu vă va putea face să vă dați bătuți.

SĂGETĂTOR

Grija celor din jur pentru sănătatea voastră vă emoționează profund. Oamenii chiar țin la voi, chiar dacă vouă vă vine greu să credeți asta. Poate că voi sunteți cei care nu țineți suficient de mult la voi… și aici ar trebui să lucrați mai mult. La iubirea de sine. Aveți nevoie de ea.

CAPRICORN

Nimic nu este ce pare. Oamenii se poartă frumos cu voi, dar nu toți au intenții dintre cele mai nobile. Fiți reticenți și nu acordați încrederea voastră oricui ca să nu regretați mai târziu.

VĂRSĂTOR

Pentru voi, azi e ziua surprizelor frumoase. Cineva pe care l-ați ajutat ține să vă mulțumească într-un fel care vă face foarte multă plăcere. Și nici partenerul de viață nu se lasă mai prejos.

PEȘTI

Azi dați dovadă de abilități remarcabile de comunicare și reușiți să-i convingeți pe cei din jur să facă așa cum le spuneți. Tot grație faptului că sunteți un bun comunicator, azi ați putea să reînnodați legătura cu anumite persoane cu care ați avut dispute aprinse în trecut și nu v-ați mai vorbit.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop