Horoscop 18 iulie. Zodia care intră singură în necaz astăzi

Horoscop 18 iulie. Contextul astral anunță o zi agitată, plină de evenimente neprevăzute, de planuri date peste cap. Nativii dintr-o anumită zodie fac ce fac și intră în necazuri.

BERBEC

Aveți din ce în ce mai puțină energie, din ce în ce mai puțin chef să socializați și parcă și buna-dispoziție s-a cam atenuat în ultimele zile. Încercați să vă găsiți puțin timp azi și în zilele următoare să faceți ceva și pentru voi. O plimbare de o oră într-un parc în care n-ați ma fost de mult ar putea face minuni asupra mentalului vostru.

TAUR

Ferlul vostru de-a fi foarte direct v-ar putea aduce necazuri azi. Este posibil ca șeful să nu mai tolereze nemulțumirile voastre spuse pe un ton răstit sau, poate, tot din cauza tonului să intrați în conflict cu o autoritate. V-am sfătui să încercați măcar azi să nu fiți cu gura mare pentru că, din păcate, contextul astral al zilei vă poate aduce necazuri.

GEMENI

Nu vă mai vedeți capul de treburi, și la serviciu, și acasă, iar temperaturile ridicate vă cam epuizează și vă pierdeți destul de repede energia și entuziasmul. Relaxați-vă. E și mâine o zi. Treburile vă vor aștepta tot acolo.

RAC

Un prieten la care țineți mult este porst dispus azi și reușește să vă prostdispună și pe voi și să vă cam scoată din sărite. Decât să-i reproșați că greșește și că vede toate lucrurile în negru, încercați să discutați cu el și să-l faceți să vadă și partea plină a paharului.

LEU

Un coleg reușește să vă scoată din sărite azi cu aerele lui de superioritate și, cum vă știm, nu veți avea nicio problemă să-i aduceți la cunoștință acest lucru. Din păcate, nu prea veți reuși să-l puneți la punct, ci doar să vă atrageți antipatii.

FECIOARĂ

O persoană pe care o știți de multă vreme și pe care o întâlniți azi întâmplător își dă arama pe față și spune “varsă” tot felel de răutați la adresa unor oameni de care vă leagă o strânsă prietenie. Încercați să o puneți la punct, dar constatați că acea persoană nu e dispusă să asculte părerile voastre și vă tot întrerupe în timp ce vorbiți, iar asta vă determină să deveniți puțin agresivi în exprimare.

BALANȚĂ

Partenerul de viață nu e tocmai în apele lui azi, iar acest lucru vă dă și vouă o stare de neliniște. Vă temeți pentru relația voastră, dar nu e tocmai momentul potrivit să aveți o discuție. El nu e tocmai dispus să stea la povești. Mai amânați până mâine, poimâine discuția. Cel mai probabil va lua el inițiativa de a vă spune ce a fost în neregulă.

SCORPION

Aflați, azi, întâmplător o informație despre o persoană apropiată pe care credeați că o cunoașteți foarte bine. Ceea ce aflați, vă cam schimbă părerea despre ea. Mai bine aveți răbdare să discutați și cu respectiva persoană înainte de a o judeca. Poate că a avut motive întemeiate să acționeze în acea manieră pe care voi acum o condamnați.

SĂGETĂTOR

Azi aveți câte o vorbă bună pentru toți oamenii care intră în contact cu voi. E lăudabil, dar aveți, totuși, grijă să nu vă încărcați cu problemele lor. Canalizați-vă energia către rezolvarea problemelor voastre.

CAPRICORN

Aveți o grămadă de lucruri de rezolvat azi, iar timpul pare să se scurgă în defavoarea voastră. Contactul cu instituțiile statului, cozile de la ghișee vă cam dau agenda peste cap și vă întârzie mai mult decât v-ați fi imaginat. Relaxați-vă! Unele lucruri chiar nu se află în aria voastră de control.

VĂRSĂTOR

Partenerul de viață are pregătită pentru voi o surpriză frumoasă. Bucurați-vă împreună de ea și nu uitați să îi întoarceți surpriza în zilele care urmează. Contextul astral este favorabil consolidării relației voastre de cuplu.

PEȘTI

O discuție în contradictoriu cu un membru al familiei vă strică buna-dispoziție. Încercați, pe cât posibil, să nu fiți foarte afectați de cuvintele care ajung la urechile voastre. Poate acea rudă a avut niște zile proaste.

Sursa foto: shutterstock

S-a schimbat axa Nodurilor Lunare: ce înseamnă acest lucru?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop