Horoscop 18 februarie, mari gelozii pentru o zodie, astăzi

Horoscop 18 februarie, mari gelozii pentru o zodie, astăzi

Horoscop 18 februarie, BERBEC

Aveți atât de multe vise în sertar, dar puține sunt realizabile. Trebuie să alegeți unul dintre ele și să investiți în visul în care credeți. Nu vă zgârciți la bani când e vorba de fericirea voastră.

Horoscop 18 februarie, TAUR

Sextilul lui Neptun către Lună se traduce, în cazul vostru, cu o șansă în plus într-un proiect. Aveți noroc chior, astăzi. Veți primi anumite confirmări de la cei apropiați. Intuiția și simțul practic fac casă bună împreună.

Horoscop 18 februarie, GEMENI

Este o perioadă agitată pentru voi, cu evenimente care răstoarnă liniștea, cu răsuciri de destin. Aveți nevoie astăzi de claritate în gânduri și energie ca să transformați acest iureș în favoarea voastră. Nu e momentul pentru văicăreli, fiți realiști.

Horoscop 18 februarie, RAC

Sunteți copleșiți de o ușoară euforie, aveți un sentiment de bunăstare și voie bună. Luna se află în Taur și vă aduce un strop de bună dispoziție. Dacă în ultima perioadă ați neglijat prietenii sau familia, dați-le un telefon ca să compensați.

Horoscop 18 februarie, LEU

Aveți o stare proastă! Aveți mare grijă la locul de muncă să nu greșiți nimic, mai ales în cazul în care lucrați cu publicul. Relațiile de familie sunt cordiale. Un fior de gelozie vă străbate astăzi trupul.

Horoscop 18 februarie, FECIOARA

Cu ajutorul lui Neptun depășiți o perioadă destul de neplăcută care v-a dat de furcă în ultimele zile. Puneți la cale anumite proiecte sau planuri cu cineva din anturaj. Vă gândiți să renovați casa, ceea ce nu e un lucru rău.

Horoscop 18 februarie, BALANȚĂ

Aveți o zi de joi curată și senină. Vă simțiți bine în pielea voastră, s-ar putea să vă și amuzați de ceva, dar nu vă deconcentrați de la lucrurile importante. Nu uitați că plata în numerar este importantă. Prietenii vă ajută într-o chestiune care ține de o poveste de dragoste bizară.

Horoscop 18 februarie, SCORPION

Nu treceți printr-o perioadă foarte fericită, dar din fericire, familia și prietenii sunt pe recepție, gata să vă ajute. Inconștiența de care ați dat dovadă în ultimele zile își cere tributul. Vedeți-vă interesul într-o chestiune…

Horoscop 18 februarie, SĂGETĂTOR

O zi liniștită. Curățenie în casă, în balcon, în grădină. Revenirea la un hobby demult uitat. Spre seară revine în atenție o problemă mai veche.

Horoscop 18 februarie, CAPRICORN

Consolidări profesionale. Situație economică stabilă, de aceea vă simțiți optimiști cu privire la viitor. Sunteți îndrăgostit(ă) sau simțiți iubire adevărată, trainică pentru cineva.

Horoscop 18 februarie, VĂRSĂTOR

Sunteți iritat spre dimineață, iar spre seară vă simțiți de-a dreptul plictisit. Aveți de înfruntat mici probleme domestice, dați dovadă de intoleranță într-o chestiune și complicați lucrurile.

Horoscop 18 februarie, PEȘTI

Luna și Neptun vă aduc armonie și va îndepărta toți norii care vă bântuie. Viitorul sună bine, iar lucrurile încep să se lege. Un prieten este alături de voi. Gândiți-vă serios, cei singuri, la întemeierea unei familii. Este un moment bun.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop