Horoscop 17 februarie. Zodia care va avea parte de o mare dezamăgire din partea unui prieten

Horoscop 17 februarie. În timp ce unii nativi vor avea atâta energie încât se vor simți în stare să mute munții, alții vor fi cu moralul la pământ și vor avea nevoie de suport moral. Nativii dintr-o zodie vor avea parte de o mare dezamăgire din partea unui prieten.

BERBEC

Astrele vă surprind plăcut azi. Aveți o energie debordantă și reușiți să bifați cu succes toate activitățile pe care vi le propuneți. Și nu oricum, ci cu succes. Chiar și voi veți fi plăcut surprinși de energia și de capacitatea voastră de mobilizare.

TAUR

Cineva apropiat vă solicită ajutorul, azi. Se confruntă cu o problemă serioasă și are nevoie de suport moral.. Ar fi bine să puteți să-i dați mai mult decât sfaturi, chiar exemple reale din propria viață.

GEMENI

Azi, mai mult decât ați făcut-o până acum, aveți tendința de a vă întoarce în trecut, de a vă reactiva singuri niște răni care se cicatrizaseră. Vreți să luați legătura cu persoane de care vă e dor, probabil cu foști iubiți, dar care nu mai au ce căuta în viețile voastre. Încercați să nu vă faceți rău…

RAC

Azi, aveți parte de pasiune și mister. Ori partenerul de viață vă pregătește o surpriză de neuitat, ori veţi avea ocazia să cunoaşteţi pe cineva interesant la un eveniment, la o ieșire cu prietenii. Purtați-vă natural, mizați pe autenticitate. Cu asta veți cuceri sexul opus.

LEU

Ați intrat în posesia unei sume de bani de curând, o sumă nu foarte mare, și azi sunteți tentați să-i cheltuiți nechibzuit. Cei din jurul vostru fac cumpărături online și tentația pentru voi este extrem, extrem de mare. Nu ar fi, însă, o decizie înțeleaptă. Mai amânați câteva zile cumpărăturile de care nu aveți musai nevoie. S-ar putea să aveți niște cheltuieli neprevăzute în următoarele zile (să vi se strice ceva prin casă, spre exemplu) și o să vă prindă bine acești bani.

FECIOARĂ

Azi, trebuie să luați o decizie. Sunteți puși în fața unei situații problematice și doar intuiția vă poate scoate din această situație. Aveți încredere în ea și faceți ce vă dictează.

BALANȚĂ

O stare de neliniște vă cuprinde astăzi. Parcă ați avea o presimțire legată de o rudă apropiată, dar cu care nu ați mai vorbit de câteva săptămâni. E momentul să o contactați să vedeți ce se întâmplă. Posibil să aibă nevoie de ajutorul vostru.

SCORPION

Cineva vă ia la rost, la serviciu, că nu ați făcut “cum trebuie” un anumit task. Nu-l lăsați să vă acuze pe nedrept. Explicați-i în detaliu ce înseamnă “cum trebuie” pentru voi. Cu siguranță, acea persoană nu deține adevărul universal, deci nu există un “cum trebuie”, există variante.

SĂGETĂTOR

Azi nu sunteți în apele voastre și aveți tendința să fiți aroganți. Vă veți lupta din greu cu această pornire, semn că nici voi nu vă placeți prea mult.

CAPRICORN

Ați avut mare încredere într-un prieten, i-ați făcut dezvăluiri din viața voastră, l-ați simțit foarte apropiat și ați rezonat cu el. Azi, simțiți să vorbiți cu cineva, ceva vă apasă și nu aveți cui să-i povestiți decât acestui amic. Din păcate, se pare că acesta nu este disponibil pentru voi la nicio oră din zi, iar sfârșitul zilei vă aduce un gust amar și o dezamăgire majoră.

VĂRSĂTOR

Azi, ați avea mai mult de câștigat dintr-o atitudine prietenească sinceră, autentică, față de cei cu care vreți să vă asociați. Nu ar fi o mișcare foarte inspirată să vă lăudați cu realizările voastre, mai bine cereți sfaturi și arătați-vă interesați și încântați de informațiile pe care le primiți.

PEȘTI

Ziua de azi stă sub semnul sfârșiturilor. A venit timpul să vă gândiți serios la un nou job, chiar să faceți primele demersuri în scopul de a vă găsi un job nou sau de a vă deschide propria afacere. De asemenea, dacă vă aflați într-o relație disfuncțională sau care a “scârțâit” în ultima vreme, azi aceasta s-ar putea încheia. La fel, există posibilitatea să se mai încheie o relație cu un amic ale cărei reacții deplasate le-ați tot suportat în ultima vreme.

Foto:: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop